Gligor: „Suntem blestemați, poate ar trebui să mergem mai des la biserică”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:00 Campionat
Gligor:** „Suntem blestemați, poate ar trebui să mergem mai des la biserică

Căpitanul „Bătrânei Doamne” a evoluat din nou bine într-un meci de campionat, făcându-și bine treaba în defensivă, dar și participând activ la faza de atac prin executarea fazelor fixe sau urcarea în careul advers pentru a-și plasa lovitura de cap.

„Nu e doar vina atacanților că nu înscriem, pierdem și câștigăm în unsprezece. Cred că suntem blestemați, primim goluri din jumătăți de ocazii și apoi nu reușim să mai marcăm. Nu știu ce este de făcut să ne revenim. Poate, să mergem la biserică mai des. Până la meciul cu Oltul trebuie să ne revenim mai ales psihic. Este o situație foarte grea, suntem cu moralul la pământ, dar trebuie să ridicăm fruntea căci ne mai așteaptă destule meciuri și se pot întmpla multe”, a precizat Alin Gligor.

Fundașul arădean consideră că pe lângă ghinion, UTA mai este pusă la colț și de arbitri. „Ce să mai credem când la Alba Iulai nu primim două penalty-uri, iar cu Brașovul iar nu ni s-a acordat 11 metri la un henț clar în careul lor. În schimb, ne-a pedepsit pe noi cu 11 metri, la o fază în care nu cred că s-ar fi impus asta. Nu știu, trebuie să se schimbe mai multe lucruri pentru a putea reveni pe linia de plutire. Nu e târziu nici să renunțăm la gândul promovării, mai ales că în această serie valorile sunt foarte apropiate. Mai sunt și alte echipe ce au început prost sezonul. Îmi vin acum în minte numele celor de la Real Madrid și AC Milan, credeți că ele renunță la lupta pentru titlu? Dar, trebuie să ne revenim rapid, asta e clar”, a adăugat cel poreclit „Tsunami”.

„Îi înțelegem și pe suporteri, au tot dreptul să fie supărați pe noi. Când nu sunt rezultate, e normal să fii contestat. Important este ca fanii să rămână lângă noi, la bine și la greu”
, a concluzionat Gligor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă