Giani Nedelcu crede că unii dintre jucătorii săi au „trântit” meciul!

11 Nov. 2011, 22:22 Campionat
Giani Nedelcu crede că unii dintre jucătorii săi** au

Primul meci al etapei cu numărul 13 din Liga a II-a a avut o desfășurare incredibilă și un final incendiar. Gazdele au condus cu 3-0, dar FC Snagov a egalat cu două minute înainte de final, iar la conferința de presă a apărut și patronul Farului, Giani Nedelcu care i-a acuzat pe oaspeți că i-au contactat jucătorii și pe unii dintre fotbaliștii săi că au vândut meciul.

Pe teren situația a fost incredibilă. Ivanovici (22′), Neagoe (44′) și Liviu Ștefan (56′) au dus scorul la un 3-0 care i-a extaziat pe puțini spectatori aflați în tribunele arenei constănțene. Nu doar rezultatul ci și jocul favoriților i-a mulțumit pe spectatori.

Din minutul 66 avea însă să se schimbe totul. Posteucă l-a faultat în careu pe Cristea, iar Batista a a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri acordată de centralul Cătălin Popa. Peste alte cinci minute, Ibekwe a adus Snagovul la doar un punct în spatele gazdelor. Cu 2 minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Cristea a marcat și el pentru un 3-3 nesperat care lasă loc de interpretări. Acestea le-a făcut deja patronul marinarilor care i-a acuzat pe unii jucători că „s-au dat” cu oaspeții.

” A fost ceva dubios la acest meci. Se pare ca cei de la Săgeata au avut dreptate săptămâna trecută când nu au vrut să înceapa meciul cu Snagov pentru ca au fost contactați jucatorii. Este inexplicabil să iei 3 goluri de la 3-0. Nu știu cum s-au retras, dar unii s-au retras înainte să înceapă meciul. Văd că se scrie de Snagov că fac dar noi cheltuim bani și nimeni nu face nimic. Tot respectul pentru Reghecampf, baiatul nu are nicio vină, dar sunt parte din jucători care se cunosc între ei poate mai bine decât credem noi”, a declarat Giani Nedelcu, care și-a făcut apariția la conferința de presă de după meci.

Oficialul echipei de pe litoral a anunțat că se va face o analiză și câțiva jucători, considerați vinovați pentru eșecul din meciul cu Snagov, vor părăsi echipa.

articol scris de Cristian Banciu

foto: fcfarul.ro

11 Nov. 2011, 22:22 Campionat
Pe aceeași temă