Ghinion pentru vâlceni! Pârvu & Co. s-au întrecut în ratări contra liderului

12 May. 2012, 19:27 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea a lăsat azi o impresie excelentă celor 1.500 de fani, alb-albaștrii fiind la un pas de o victorie nescontată în fața liderului Gloria Bistrița.

Oltenii au deschis scorul în minutul 27, când N Kongue a pătruns pe flancul drept, i-a pasat perfect lui Văduva, care a pus latul pentru 1-0. Repriza secundă a fost dominată cu autoritate de vâlceni. Vasile a dat tonul ratărilor, irosind două ocazii în primele minute de la reluare. Din minutul 57, Bistrița rămâne în inferioritate, Mărginean fiind eliminat pentru al doilea galben. Totuși, Gloria egalează în minutul 62, când, după ce Tufiși boxează o minge, Predescu șutează cu boltă de la 20 de metri.

Căpitanul vâlcenilor, Fl. Pârvu este ghinionist în finalul jocului, irosind trei ocazii mari de gol, printre care un penalty obținut de N Kongue. Astfel, în minutul 84, Pârvu ratează lovitura de pedeapsă, șutând în transversală și tot el mai șutează încă o data în bară, trei minute mai târziu. În finalul partidei, același Pârvu driblează trei adversari, scapă singur cu Bota, dar șutul său se scurge de puțin pe lângă poartă.

În urma acestui egal, Gloria obține punctul prin care este matematic promovată, în timp ce Vâlcea nu mai are nicio emoție în privința retrogradării.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

12 May. 2012, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă