Ghinion pentru portarul Mioveniului! Și-a rupt un deget la încălzire și a devenit indisponibil pentru următoarele jocuri

Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 17:37 Campionat
Ghinion pentru portarul Mioveniului!** Și-a rupt un deget la încălzire și a devenit indisponibil pentru următoarele jocuri

CS Mioveni a fost urmărită și de ghinion în parti­da de miercuri de la Clinceni, pierdută cu 3-1 în fața Academicii, după ce la pauză conducea. Astfel, înainte de începerea jocului, la încălzire, portarul Flavius Croitoru s-a accidentat grav și nu a mai putut apăra în acest meci.

Totul decurgea normal la stadion înainte cu o oră de începerea partidei. Echipa ajunsese la teren, a inspectat gazonul și apoi s-a retras în vestiar pentru a se pregăti. După dezechipare și scurta încălzire din fața vestiarului, a început să se iasă la încălzire. Primii au ieșit ca de obicei portarii, Croitoru – titular și Preda – rezervă, însoțiți de antrenorul de portari Iulian Ilie. Aceștia și-au început programul, iar cu 35 de minute înainte de începerea partidei, a ieșit și restul lotului.

Pentru portarul Croitoru însă, încălzirea a fost foarte scurtă. La o banală respingere a unei mingi șutată pe jos, goalkeeperul a prins cu degetul mic pământul a împins și și-a dat degetul peste cap, fracturându-l. Durerea a fost foarte mare, iar portarul a fost dus de urgență la Salvare. Aici, medicii i-au făcut câteva injecții pentru calmare și i-au interzis să mai apere în acest meci.

Portarul argeșean a fost schimbat în ultimul moment pe foaia de joc dintre titulari, iar în locul lui a intrat Bogdan Preda. Noul goalkeeper a fost însă încălzit destul timp de Iulian Ilie, iar la prima lui oprire în lot în acest sezon a fost și titular.

Bogdan Preda a prins această șansă, deoarece portarul de rezervă care a fost până acum la precedentele partide, Valentin Sima, a fost indisponibil din cauza problemelor medicale.

Cum a ajuns la Pitești, Croitoru s-a dus la Spital și unde i s-a pus degetul în ghips pentru următoarele 10 zile, perioadă în care el va fi indisponibil.

Neagoe, în tribună

Altfel, antrenorul ofertat de CS Mioveni să preia echipa, Eugen Neagoe, a urmărit partida de la Clinceni din tribune. Tehnicianul a venit cu echipa la stadion, a discutat cu jucătorii la vestiar și cu secundul Mihai Olteanu înainte de meci, iar preparatorul fizic Marius Dima a efectaut încălzirea dinaintea partidei. Apoi, Neagoe a urcat în tribune, de unde a urmărit jocul.

Olteanu, pe bancă

Antrenorul Mihai Olteanu s-a aflat pentru prima dată în carieră în postura de principal la un meci, în această partidă de la Clinceni. Olteanu a fost cel care a condus echipa de pe margine la acest joc, în timp ce pe bancă au mai luat loc maseurii Dragoș Radu și Romeo Tutunaru și delegatul Claudiu Cojocaru.

Schimbări în defensivă

Fundașul dreapta al Mioveniului, Andrei Tirică, s-a accidentat în partida de la Clinceni imediat după pauză. Tirică a fost schimbat în minutul 52 cu Trașcu, iar în acel moment s-au produs și câteva schimbări în sistemul de joc. Astfel, Ciprian Negoiță i-a luat locul lui Tirică la dreapta, în timp ce Trașcu a evoluat până la finalul partidei ca mijlocaș la închidere în locul lui Negoiță.

Meciul cu Snagov, sâmbătă, la 13:00

CS Mioveni va juca, mâine, în campionat cu Sportul Snagov. Partida a fost inițial programată la ora 11:00, însă televiziunile și-au spus ultimul cuvânt și au mutat jocul de la ora 11:00 la ora 13:00, TelekomSport urmând să transmită în direct. Jocul de pe stadionul Orășenesc din Mioveni contează pentru etapa a 17-a a Ligii a 2-a.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă