Ghenu: 90% din jucători vor pleca liberi, iar echipa se va retrage dacă nu apar soluții până în ianuarie”

Mihai Andries 12 Dec. 2014, 09:59 Campionat
Ghenu:** 90% din jucători vor pleca liberi, iar echipa se va retrage dacă nu apar soluții până în ianuarie

Echipa de liga secundă, ACS Berceni este pe punctul de a se retrage din campionat în următoarele săptămâni dacă nu se vor găsi soluții de finanțare, a anunțat primarul Berceniului, Marian Ghenu. Edilul a mai spus că 90% dintre jucători vor pleca liberi de contract începând cu 12 decembrie. Clubul nu va dispărea de tot, ci vor fi păstrate grupele de copii și juniori.

„Este o dezinformare în presă, cum că Dinamo vrea să cumpere clubul. Nu este adevărat. Este vorba doar despre niște transferuri de jucători între cele două echipe. Noi nu avem datorii către jucători. În privința lor, 90% dintre ei vor dispărea. Nu am avut niciun litigiu vreodată cu vreun jucător. Începând cu 12 decembrie, 90% din jucători vor primi documentele prin care vor fi liberi de contract. Viață îți rezervă multe lucruri pe care nu le prevezi. Există pericolul să nu mai existe bani pentru sport. Eu prefer să dau banii pentru proiectele de aici, gaze, apă, curent sau ce o mai trebui pentru locuitori, nu pentru sport. Vom ține aici doar copiii, ACS Berceni nu va dispărea. În decembrie-ianuarie vom lua deciziile finale” a comentat edilul ilfovean la Sport Total FM

Până pe 12, deja s-a renunțat la patru jucători de câteva zile, fiind puși pe liber portarii Raț și Știrbu și jucătorii de câmp Tătar și Alex Roman.

Mihai Andries 12 Dec. 2014, 09:59 Campionat
Pe aceeași temă