Furtună la Otopeni! Callatis a dat cu Bardu în ilfoveni

25 Apr. 2012, 23:32 Campionat

CS Otopeni este departe de a mai fi „spaima” adversarelor, pe teren propriu, așa cum se întâmpla sezoanele trecute.

O echipă cu probleme la construcție, la finalizare, în apărare, de pregătire, cu probleme în toate compartimentele, Otopeniul a pierdut al doilea meci consecutiv „acasă”, după „rușinea” cu Gloria Buzău, înfrângerea cu Callatis Mangalia părând chiar „normală”. Adică, formația oaspete a jucat bine, a părut preocupată de posesie, a avut ocazii mai clare de gol și s-a impus meritat, prin golul marcat, pe contraatac, de Bardu, în minutul 78, șutul său, ducându-se în stânga lui Oltean, cub transversală, aproape de vinclu. Portarul gazdelor oprise, în prima repriză, de două ori, în situații dificile, atacurile Callatisului, apărând șuturile expediate de fostul său coleg Sin (12) și același Bardu (25).

Paradoxal, cele mai mari ocazii ale echipei ilfovene, antrenate de „interimarul” Silviu Cristescu au venit tot din… tabăra constănțenilor. După ce un vânt puternic a „luat curentul” la propriu, la stadion și a dat emoții privind desfășurarea meciului, la un moment dat, două mingii deviate de jucătorii Calatisului au fost la un pas de a consemna deschiderea scorului.

În minutul 42, din lovitura liberă executată de Manea, mingea a fost deviată în bară, apoi a sărit exact în brațele portarului, apoi, 3 minute mai târziu, Damian a „pus” o minge aproape de propriul vinclu! Scăpați din aceste „cumpene”, elevii lui Mugurel Cornățeanu au „muncit” pentru cele 3 puncte, meritate din plin.

Câteva cuvinte și despre „altele” în acest meci, unde, centralul George Găman a dat o „lecție” de arbitraj, cu „condiția”, să nu fi în „pielea gazdelor”…

Un cuvânt „în plus” și pentru atacantul oaspeților, Hertu: în plus, cu vreo zece kilograme, ca să fim indulgenți!

CS OTOPENI – CALLATIS MANGALIA 0-1 (0-0)
Bardu (78)

Antrenor: Silviu Cristescu
M. Oltean – Ghindeanu, Șomodean, Vătavu, S. Pană – Serediuc, Mug. Dedu, Fl. Manea (cpt.), G. Ghiță – A. Vasilescu (’27 N. Cristea), Ciolacu (’69 V. Alexandru)

Antrenor Mugurel Cornățeanu
Vl. Neagu – Samson, Răvoiu, R. Damian, R. Miron – I. Florea, Cojenel – Bardu, Cogali (cpt.), Sin (’83 Bolat) – Hertu (’46 Calagi)

Articol scris de Marian DIMA
Foto: Marius ANGHEL

25 Apr. 2012, 23:32 Campionat
Pe aceeași temă