Foresta i-a predat ultima poziție Miroslavei după derby-ul Moldovei. Florentin Petre: „Recunosc că am câștigat cu noroc”. Kerezsy: „Avem multe ocazii clare, dar nu înscriem”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2017, 12:07 Campionat

Antrenorul Forestei, fostul internațional dinamovist Florentin Petre, a recunoscut cu fair-play la finalul meciului câștigat ieri la Miroslava, 1-0 cu Știința, că succesul echipei sale s-a conturat cu mult noroc. Marius Matei a înscris unicul gol al jocului în minutul 88, după o partidă dominată aproape în totalitate de adversari, victoria scăpând Foresta de ultima poziție în clasament.

„Am obținut trei puncte vitale. Îmi felicit băieții, au dat dovadă de caracter, în ultima săptămână am câștigat două meciuri în deplasare și am făcut o remiză pe teren propriu. Trebuie să recunosc că am avut și noroc astăzi. Am întâlnit o echipă bună, masivă, cu un atacant, Alex Marin, care joacă foarte bine pentru jucătorii de pe benzi. Eu am copii buni, care mă încântă prin evoluția lor. Încercăm să adunăm cât mai multe puncte până în iarnă, iar atunci voi face eu pregătirea și voi încerca să aduc trei-patru jucători pentru a reuși ceea ce ne-am propus. Condițiile sunt bune la Suceava, avem o bază bună, nu sunt probleme cu banii, noi trebuie să fim inteligenți și să ne facem treaba pe teren”, a declarat Florentin Petre.

De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Adrian Kerezsy, și-a felicita elevii pentru determinare și atitudine, dar le-a reproșat ratările din poziții ideale.

„Este un rezultat injust. Am avut foarte multe ocazii clare, iar oaspeții au marcat pe final, printr-o execuție a unui fotbalist de rasă. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit, au avut determinare, au jucat, dar nu a intrat. Aceasta este problema noastră, nu reușim să dăm gol. Și la Snagov am avut multe ocazii clare, dar nu am înscris. Poate este și lipsă de luciditate în fața porții, dar este vorba și de valoarea individuală a jucătorului. Chiar dacă am pierdut acest meci, situația nu este dramatică. Distanța nu este foarte mare față de echipele aflate deasupra liniei retrogradării. Vom încerca să adunăm cât mai multe puncte până în iarnă, iar în pauza competițională vom încerca să aducem trei-patru jucători cu experiență. Cu actualul lot este foarte greu”, a declarat Adrian Kerezsy.

Cu această înfrângere, Știința Miroslava i-a luat locul Forestei pe ultima poziție a Ligii 2.

Etapa următoare, Știința joacă în deplasare la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, iar Foresta o întâlnește pe Sportul Snagov la Ghermănești.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: fb Știința Miroslava

Marius ANGHEL 12 Nov. 2017, 12:07 Campionat
Pe aceeași temă