Foresta are probleme serioase de lot înaintea meciului cu Academica Clinceni

Marius ANGHEL 22 Mar. 2018, 13:15 Campionat
Foresta are probleme serioase de lot** înaintea meciului cu Academica Clinceni

Din cauza ninsorilor care au făcut terenurile din zonă impracticabile, fotbaliștii Forestei pregătesc meciul de campionat cu Academica Clinceni în balonul de la Complexul Zamca. Antrenamentele nu se desfășoară, așadar, normal, având loc pe suprafață sintetică și pe un teren de mici dimensiuni.

Mai mult antrenorul Florentin Petre are bătăi de cap suplimentare și ca urmare a problemelor de efectiv. Astfel, mijlocașul Ruben Sumanariu este scos din calcule pentru partida de sâmbătă din cauza cartonașului roșu încasat în meciul din runda precedentă, cu Metaloglobus București. Alți trei jucători sunt accidentați în acest moment și se încearcă recuperarea lor în timp util. Pavel Săcrier și Marius Matei n-au evoluat, de altfel, nici în etapa trecută, în vreme ce Andrei Cerlincă s-a pricopsit cu entorsă la gleznă și nu a participat la antrenamentele echipei în această săptămână.

Gazonul de pe Areni a fost curățat și se prezintă bine. Totul e să nu mai ningă

În altă ordine de idei, muncitorii de la stadion și de la Domeniul Public au terminat ieri de curățat suprafața de joc de pe stadionul Areni în perspectiva meciului de campionat pe care Foresta îl va susține sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, în compania grupării Academica Clinceni.

„Operațiunea a durat trei zile și a fost efectuată manual pentru a nu compromite gazonul care este foarte moale și nu ar fi suportat intervenția utilajelor. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că nu va ninge din nou, astfel încât suprafața de joc să se poată prezenta în bune condițiuni la ora meciului din etapa a 26-a”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Neculai Grosu, administratorul stadionului Areni.

După partida cu Academica Clinceni urmează pentru Foresta restanța de la Pitești, cu FC Argeș, care va avea loc la jumătatea săptămânii viitoare, miercuri, pe 28 martie. După joc, sucevenii vor rămâne în aceeași zonă geografică pentru că sâmbătă, pe 31 martie, au programat meci la Mioveni, în cadrul rundei a 27-a. După acest tur de forță, trupa pregătită de Florentin Petre va reveni pe Areni pe 6 aprilie, pentru derby-ul cu FC Hermannstadt.

Înaintea meciului direct de sâmbătă, Foresta ocupă locul 18, cu 24 de puncte, în timp ce Academica Clinceni se situează pe locul 6, cu 40 de puncte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Mar. 2018, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă