Florin Manea s-a întors la Arad și spune că săptămâna viitoare va prelua UTA. Agentul FIFA promite să aducă la club un conducător câștigător de titlu cu Steaua și Dinamo

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 19:45 Campionat
Florin Manea s-a întors la Arad și spune că săptămâna viitoare va prelua UTA.** Agentul FIFA promite să aducă la club un conducător câștigător de titlu cu Steaua și Dinamo

UTA Arad e aproape de o nouă etapă în proiectul demarat în anul 2013. Agentul Florin Manea a revenit, astăzi, la Arad pentru a continua discuțiile de preluare a „Bătrânei Doamne”. Fiul gloriei rapidiste Nae Manea spune că a venit cu garanțiile bancare solicitate de suporteri, deținătorii palmaresului, și că se va întâlni din nou cu Alexandru Meszar.

La finalul meciului amical susținut astăzi de UTA, 4-0 cu Șoimii Lipova, desfășurat la Sânnicolau Mic, la care a asistat la repriza secundă, Florin Manea a susținut că săptămâna viitoare ar urma să preia clubul arădean.

„Principalul meu asociat nu a putut veni în această săptămână la Arad, dar o va face săptămâna viitoare. Îmi doresc să mă întâlnesc cu Alexandru Meszar, pe care, repet, ni-l dorim alături de noi pe mai departe în club. Dar, o să mai aduc pe cineva cu mine, un conducător de club foarte experimentat în fotbalul românesc, cu titluri câștigate la Steaua și Dinamo. Am și acele garanții bancare, așa cum a solicitat și Suporter Club UTA, vrem să ne apucăm de treabă cât mai repede posibil”, a spus, pentru Sport Arad, Florin Manea.

Dacă o va prelua pe UTA, Florin Manea vrea ca până la vară politica low-cost adoptată în acest început de an să continue, ca apoi să înceapă o strategie pentru promovare. Posibilul nou conducător al „Bătrânei Doamne” s-a gândit să-l aducă în lot pe unul dintre jucătorii reprezentativi ai echipei naționale din ultimii ani, pe Răzvan Raț.

„În jurul lui Răzvan m-am gândit să contruiesc echipa de promovare a UTA-ei. Însă trebuie să vorbesc cu el, să văd ce-și dorește și el cu adevărat și, dacă se poate, am dori să lucrăm împreună la Arad. Am transferat jucători la cluburi precum West Ham, Manchester City, Juventus sau Inter, am cunoștințe importante în Europa și în țară și privesc fotbalul ca pe un business. Mi s-a mai spus că Bara a investit 5 milioane de euro și când a plecat a lăsat clubul înglodat în datorii. Păi la mine e invers, adică vreau să fac dintr-un milion de euro cinci, care rămân în contul UTA-ei, a mărturisit Manea la precedenta sa venire la Arad.

După 21 de etape desfășurate în acest sezon, UTA, care la început campionatul era principala favorită la promovare, are doar 25 de puncte acumulate și se află pe locul 12 în Liga 2.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 19:45 Campionat
Pe aceeași temă