Florin Bugar: „Am făcut greșeli de copii și juniori”

06 May. 2009, 22:20 Campionat
Florin Bugar:** „Am făcut greșeli de copii și juniori

Tehnicianul de la CFR Timișoara (foto în alb) spera mult într-un rezultat pozitiv în Aradul Nou, iar la final a fost un pachet de nervi. Florin Bugar a fost supărat pe rezultatul final și pe unii fotbaliști care au făcut greșeli mari în defensivă, principalul vizat fiind portarul Irimia.

„Prea multe nu aș mai putea spune după un asemenea meci, pe care l-am avut în mână și l-am pierdut pe niște greșeli incredibile în apărare și a portarului. Nu își mai au rost scuzele după aceste greșeli majore. Au fost greșeli care nu-și au locul în liga secundă. Îmi pare rău de rezultat și ne rămâne să ne luptăm până în ultima etapă. Sper să evităm retrogradarea. Nu îmi vine să cred ce greșeli de copii și juniori am făcut”, a declarat antrenorul oaspeților.

Florin Bugar rămâne la opinia că CFR merita și în aceste condiții un rezultat de egalitate.

„Cred că meritam un rezultat de egalitate. Am întâlnit o echipă care a jucat cu foarte multă ambiție și mingi la bătaie. Asta ne-a pus cele mai mari probleme. Miza era foarte mare și pentru echipa gazdă și era normal să joace cu toate armele. Îi felicit încă o dată pentru victorie și pentru fair-playul de care au dat dovadă”, a concluzionat Bugar.
 


Articol scris de Daniel Berar

 

06 May. 2009, 22:20 Campionat
Pe aceeași temă