Flavius Stoican vede meciul Farul – Petrolul deschis oricărui rezultat: „Ianis Zicu o să-și mobilizeze elevii la capacitate maximă”. Ce le cere antrenorul „lupilor”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2019, 16:04 Campionat
Flavius Stoican vede meciul Farul - Petrolul deschis oricărui rezultat:**

Petrolul are punctaj maxim din cele două meciuri desfășurate în acest sezon în deplasare, 2-1 la Metaloglobus și 3-1 la Dunărea Călărași. Mai rău a stat acasă, unde a încasat un sec 0-3 în fața UTA-ei, chiar dacă rezultatul n-a fost conform cu realitatea de pe teren. Iar pentru echipa ploieșteană urmează un nou joc pe teren străin, la Constanța, luni, de la ora 18:00, cu Farul, o altă echipă cu pretenții în acest campionat, însă care nu e câștigat dinainte. „Lupii” lui Flavius Stoican vom avea, cu siguranță, un meci dificil, mai ales că „marinarii” sunt răniți după eșecul suferi în superioritate la Chiajna, 1-2 cu Concordia.

„Ne așteaptă un meci deschis oricărui rezultat. Și spun asta pentru că, înainte de startul sezonului, cei de la Farul și-au anunțat intențiile de a reveni în prima ligă și au început bine campionatul. Au în componență jucători care vor să arate că merită să joace în primul eșalon, iar Ianis Zicu este un antrenor care are entuziasm, determinare, și sunt convins că o să-și mobilizeze elevii la capacitate maximă”, a prefațat Flavius Stoican meciul de la Constanța.

Petrolul a avut la Călărași cea mai bună prestație din acest sezon, iar Stoican vrea și cu Farul același ritm. „Venim după un meci bun, făcut în deplasare, la Călărași, și trebuie să menținem același ritm. Avem șansa să continuăm pe o linie ascendentă și, indiferent de timp, de adversar, de faptul că evoluăm acasă sau în deplasare, trebuie să ne impunem jocul de la bun început. Cu siguranță, fiecare meci va fi dificil și, ca orice adversar cu care vom juca, și pe Farul o vom trata foarte, foarte serios”, a mai spus antrenorul principal al Petrolului, citat de site-ul oficial al clubului ploieștean.

Fundașul central Cristian Sîrghi crede că Farul este o echipă imprevizibilă. „Este clar că ne așteaptă un meci dificil, dar noi am jucat bine până acum în deplasare. Întâlnim o echipă un pic imprevizibilă, care poate să pună probleme oricui, o echipă motivată de un antrenor tânăr, care îți dorește să confirme, și, dacă nu vom fi concentrați din primul minut, vom avea probleme”, a spus Sîrghi.

Lotul Petrolului va face deplasarea la Constanța duminică, acolo unde, după-amiaza, jucătorii au programat și ultimul antrenament înaintea meciului de luni.

Sezonul trecut, Petrolul a câștigat ambele meciuri cu Farul. La Ploiești a fost 2-1, iar la Constanța s-a impus cu 3-0.

După trei etape jucate până acum, Farul are patru puncte acumulate, în timp ce Petrolul stă puțin mai bine, cu șase puncte.

Conferința de presă a ploieștenilor premergătoare partidei Farul – Petrolul:

Marius ANGHEL 24 Aug. 2019, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă