Feussi, nervos la schimbare: „Aveam nevoie de jucători proaspeți, a intervenit și problema extracomunitarilor”

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 01:00 Campionat
Feussi, nervos la schimbare:**

Chiar dacă încă se confruntă cu o ruptură fibrilară la mușchii inghinali, Patrice Feussi s-a aflat și astăzi pe teren cu Minerul Motru. Camerunezul a jucat pe postul său și în general și-a făcut bine treaba, doar că a ajutat prea puțin faza ofensivă. În minutul 57, Florian Voinea l-a chemat pe bancă pe fotbalistul de culoare, trimițându-l în luptă pe Abdoulaye Diarra.

Lui Feussi nu i-a picat deloc bine schimbarea și a refuzat să dea mâna cu „interimarul” arădenilor. „Și-a dorit mult să joace, l-am introdus pe teren și a evoluat bine. Apoi, am zis să contez până la final pe jucători care nu aveau probleme medicale atât de importante precum ale sale, fotbaliști mai proaspeți și l-am schimbat. Era și problema cu extracomunitarii dacă intra Diarra și nu-i schimbam pe Ibe sau Ola, doi fotbaliști din axul central, de care aveam nevoie în continuare. Chiar dacă nu a avut ocazii de gol, Ibe a ținut destul de bine mingea în față. Păcat că nu a avut sprijinul necesar din partea mijlocașilor”, a explicat Voinea la finalul partidei.

Se știe că Patrice Feussi era unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Adrian Falub, iar sentimentul era reciproc. De fapt, camerunezul a recunoscut după meciul de la Bistrița că a acceptat să joace accidentat în primul rând pentru tehnicianul care acum este la Târgu Mureș.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 01:00 Campionat
Pe aceeași temă