FC Ploiești va testa un jucător de la Levante

29 May. 2009, 14:11 Campionat
FC Ploiești va testa un jucător de la Levante

Dacă va promova în Ligă I, FC Ploiești dorește să transfere câțiva jucători de valoare, pentru a rezistă pretențiilor impuse de primul eșalon, pe lista fotbaliștilor aflați în vizor fiind și mai mulți jucători străini. Printre ei se număra și mijlocașul Felix Dja Ettien (foto: centru), un fotbalist care a evoluat mai bine de 10 ani pentru gruparea spaniolă Levante, club pentru care a bifat peste 250 de meciuri oficiale, în perioadă 1997-2008! Felix Dja Ettien ar putea ajunge în România chiar săptămâna viitoare, urmând să fie testat de colectivul tehnic al echipei din cartierul de Vest al Ploiestiului în săptămâna premergătoare partidei cu Deltă Tulcea.
 Jucătorul este internațional al naționalei statului Coastă de Fildeș, el urmând să împlinească 30 de ani în luna septembrie.
 Anul trecut, după ce echipă să a retrogradat din prima ligă spaniolă, Dja Ettien s-a despărțit de gruparea unde a jucat un deceniu, și, în încercarea de a-și găsi un alt club, a fost testat de Energie Cottbus, OFI Cretă și Wisla Cracovia, fără a semna însă cu vreuna dintre aceste echipe.

 

Articol scris de Marian DIMA

29 May. 2009, 14:11 Campionat
Pe aceeași temă