FC Olt, victorie importantă cu Olimpia Satu Mare

Mihai Andries 27 Oct. 2014, 13:35 Campionat
FC Olt,** victorie importantă cu Olimpia Satu Mare

FC Olt Slatina a confirmat forma bună, impunându-se, scor 2-1, în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a dominat jocul de la un capăt la altul, golurile fiind marcate de Leucuța și Vasile Gheorghe.

Divizionara secundă slătineană a continuat seria rezultatelor pozitive în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Jucătorii aflați sub comanda tehncianului Dan Oprescu n-au avut o misiune ușoară, în condițiile în care au întâlnit un adversar care s-a apărat grupat, fiind nevoiți să construiască tot timpul pentru a găsi spații. 

După o prima repriză încheiată la egalitate, scor 0 – 0, FC Olt Slatina a deschis scorul, în debutul actului secund. Covalschi a centrat în fața porții, mingea respinsă de apărare a ajuns la Leucuța, care a punctat pe tabelă cu un șut puternic, pe jos, din interiorul careului (min.”50). Un minut mai târziu, slătinenii le-au făcut cadou un gol adversarilor. Gavrilescu a trecut ușor pe flancul stâng de Covalschi, a trimis, de pe linia porții, la colțul scurt, mingea deviată de Morariu l-a lovit pe Gligor, Nuno Claro fiind astfel surprins (min.”51). 
 
După autogol, slătinenii s-au aruncat din nou în careul advers. Leucuța a fost la un pas de a reuși „dubla”, însă șutul acestuia a lovit bara din stânga portarului (min.”74). Două minute mai târziu, Vasile Gheorghe a readus avantajul pe tabelă. Mijlocașul a reușit un gol senzațional, înscriind cu o execuție de la 16 metri, direct în vinclul porții apărate de Anca-Trip (min.”76). 
 
În urma succesului înregistrat, FC Olt Slatina se menține imediat sub linia play-off-ului, aflându-se la o lungime distanță de CSM Râmnicu Vâlcea, echipă ce ocupă locul șase în clasamentul seriei. 
 

FC OLT SLATINA – OLIMPIA SATU MARE 2-1 (0-0)
Marcatori: Leucuța ”50, V. Gheorghe ”76 / Gligor ”51- aut.

Nuno Claro – Radovic, Ov. Morariu, Gligor (cpt.), Covalschi – M. Mihăescu, Al. Ignea (Verdeș ”65) – Leucuța, V. Gheorghe (Dobricean ”90+3), M. Căpățînă – Șt. Blănaru (Fâșie ”90+2)
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Giurcă, Rogoveanu, Curtuiuș
Antrenor: Dan Oprescu

Anca Trip – D. Muntean (Laso ”87), Heil, M. Ioniță, Iuhas(cpt.) – Gavrilescu, Svarczkopf (Micaș ”77), Bic, M. Burlacu – R. Rus (Boștină ”80), Feier
Rezerve neutilizate: Șuta – Onicaș, Bg. Faur, Villand
Antrenor: Cosmin Bodea

Stadion: „1 Mai” (Slatina); Spectatori: 1.000; Arbitru: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe); Asistenți: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Jucătorul meciului: Alexandru Leucuța

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 27 Oct. 2014, 13:35 Campionat
Pe aceeași temă