FC Olt, egalată in extremis de Fortuna

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 18:00 Campionat
FC Olt,** egalată in extremis de Fortuna

Scenariul ultimelor două jocuri, în care slătinenii au ratat victoria în ultimele minute de joc, s-a repetat cu Fortuna Câmpina. După ce a condus prin „reușita” lui Bobi Verdeș, FC Olt Slatina a fost egalată, 1-1, în minutul 89, prin Zsiga, în urma unei faze ce nu anunța pericol.

FC Olt Slatina și-a condus, din nou, adversarul pe tabelă, însă a ratat victoria în ultimele minute de joc. Jucătorii aflați sub comanda tehnicianului Dan Oprescu au început bine jocul, la scurt timp Leucuța ratând o șansă mare de a deschie scorul. Aflat în poziție ideală, mijlocașul stânga a luftat în 10 metri (min. 4). Oaspeții au replicat în urma unor lovituri de la colț, respinse de Nuno Claro. Blănaru a ratat o ocazie mare, șutul său din interiorul careului, la colțul lung, a șters bara laterală (min.16). Fortuna Câmpina a trecut pe lângă gol, în urma unei faze la care se impunea ofsaid, însă goalkeeper-ul Nuno Claro l-a blocat foarte bine pe Chipirliu, în 10 metri (min. 39).

Înainte de intrarea la cabine, un fundaș al oaspeților a scos un gol ca și făcut de pe linia porții. După o lovitură liberă executată de Gligor, portarul celor de la Fortuna Câmpina scapă mingea, iar Mihăescu, atent, reia spre poartă, însă balonul este respins in extremis (min. 43). Slătinenii au ieșit extrem de motivați de la cabine, iar la două minute au punctat pe tabelă. Mijlocașul stânga Alexandru Leucuța a executat, în careu, o lovitură liberă, iar golgheterul Bobi Verdeș a reluat cu capul în plasă, din apropiere (min. 47).

După marcarea golului, nu au mai existat ocazii mari de poartă, nici de o parte nici de cealaltă, slătinenii blocându-i bine pe cei mai periculoși jucători ai grupării Fortuna Câmpina, echipă ce avea o medie de două goluri înscrise pe meci. În minutul 89, în urma unei faze ce nu anunța pericol, slătinenii au fost egalți. După o centrare de pe dreapta, Zsiga, aflat în interiorul carelului, puțin lateral stânga, este scăpat de apărare, învingându-l pe Nuno Claro cu un șut puternic, aproape de vinclu.

În minutul 91, slătinenii au mai avut o ocazie. În urma unui corner, balonul deviat de Gligor ajunge la Fîșie, aflat în interiorul careului, fundașul central șutează puternic în blocaj, solicită un henț în careu, însă „centralul” face semn ca jocul să continue. În cele din urmă, întâlnirea s-a încheiat cu o remiză, 1-1, fiind al treilea meci în care slătinenii conduc pe tabelă, dar pierd puncte în ultimele minute.

FC OLT SLATINA    1
AFC FORTUNA    1

Verdeș ”48 / Zsiga ”89

Nuno Claro – Radovic (Covalschi ”77), Fâșie, Gligor (cpt.), Giurcă – Mihăescu, M. Căpățînă, Blănaru, Rogoveanu – Leucuța (Ignea ”63), Verdeș (Morariu ”87)
Antrenor: Dan Oprescu

I. Popescu – Dobrosavlevici, M. Marin (cpt.), Șandru, G. Damian – Cioinac, Minciună – V. Munteanu, Bg. Năstase (Zsiga ”55), Honciu (Antohi ”55) – Chipirliu (Buhuși ”75)
Antrenor: Florin Stăncioiu

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă