FC Olt a sărbătorit în Colentina rămânerea în Liga 2! „Am demonstrat că suntem mai buni”

17 May. 2012, 11:43 Campionat
FC Olt a sărbătorit în Colentina rămânerea în Liga 2!**

Bucurie mare în tabăra celor de la FC Olt Slatina. Gruparea pregătită de Dan Oprescu și-a asigurat rămânerea în Liga a II-a în urma victoriei înregistrate în Colentina. Dragalina a punctat decisiv pentru cele trei puncte, la un sfert de oră de la ieșirea de la cabine.

FC Olt Slatina a continuat seria victoriilor pe terenul contracandidatei directe în lupta pentru evitarea retrogradării, Juventus București. Succesul înregistrat aduce, matematic, atingerea obiectivului, rămânerea în Liga a II-a, în timp ce formația din Colentina este retrogradată.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu a ținut să-și felicite jucătorii pentru maniera în care au abordat ultimele etape.

„Încă o dată, dacă mai era cazul, am demonstrat că nu suntem echipă de subsolul clasamentului, să ne luptăm la retrogradare. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea arătată, nu doar în acest meci, ci în ultimele opt etape, atât cu Severin, Chindia, dar mai ales în ultimele patru partide, când nu am primit gol și am câștigat două meciuri în deplasare, pe terenul contracandidatelor noastre, demonstrând că suntem mai buni și merităm să rămânem în Liga a II-a. Ne-am propus și pentru acest meci să nu primim gol, același lucru mi-l doresc și în cele două meciuri cu Vâlcea și Bihor, pentru că etapa care vine ar fi trebuit să jucăm cu Arieșul Turda, care s-a retras.

Vreau să scot în evidență evoluția lui Bordea în aceste ultime etape, dacă noi ne-am comportat așa, i se datorează în mare măsură și lui și bineînțeles antrenorului cu portarii”, a declarat Dan Oprescu, la finalul meciului cu Juventus București, câștigat cu 1-0.

Sursa: Gazeta Nouă
Foto: Alexandru ERIMIA

17 May. 2012, 11:43 Campionat
Pe aceeași temă