FC Olt a învins echipa de vedete a celor de la Târgu Mureș

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:41 Campionat
FC Olt a învins** echipa de vedete a celor de la Târgu Mureș

 Meci spectacol pe „1 Mai”. FC Olt Slatina s-a impus, scor 1-0, în fața favoritei la promovare ASA Târgu Mureș. Mijlocașul Nicușor Bancu a punctat decisiv, reușind un gol frumos, după un dribling în fața goalkeeper-ului ardelean.

Victorie absolut meritată pentru FC Olt Slatina în meciul de pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș, echipă ce are în componență jucători ca Ousmane N Doye, Sepsi, Hora, Claudiu Voiculeț, Szilagyi sau Bobi Verdeș. Jocul a fost aprig disputat, cu multe ocazii de gol. Slătinii au arătat multă determinare, reușind să deschidă repede scorul. Găsit cu o pasă pe culoar de Claudiu Ionescu, Bancu a întors un adversar pe linia de 16 metri, a driblat portarul, ieșit să-l blocheze, și a trimis puternic sub bară (min. 20). Replica celor de la Târgu Mureș a venit la scurt timp. După o minge respinsă în față de goalkeeper-ul Mogoșanu, Bumba a reluat, cu poarta goală, peste, ratând o ocazie mare (min. 23).

Înainte de intrarea la cabine, FC Olt a ratat șansa majorării avantajului. Scăpat pe contraatac, Claudiu Ionescu a ales, în locul unui șut la poartă, o pasă în fața porții, însă Bardu, venit lansat a trimis peste poartă din câțiva metri (min. 39). Slătinenii au început actul secund cu aceeași determinare, reușind unul dintre cele mai bune meciuri. Bancu a fost aproape de dublă, însă șutul său puternic din marginea careului a fost boxat de portarul Botoșer (min. 67). Goalkeeper-ul Mogoșanu a avut o intervenție salvatoare în minutul 77, când a scos in extremis o lovitură cu capul din apropiere.

ASA Târgu Mureș a încercat din răsputeri să egaleze, însă slătinenii au închis foarte bine jocul, antrenorul Dan Oprescu introducând pe teren, în ultimele cinci minute, al treilea fundaș central, în locul mijlocașului ofensiv. Slătinenii au luptat până în ultimul moment, obținând o victorie pe deplin meritată, care-i menține în lupta pentru accederea în play-off.

Peste 4.000 de suporteri, prezenți în tribunele Stadionului „1 Mai”, au susținut echipa pe tot parcursul partidei, jucătorii ieșind de pe teren în aplauze. Cu 24 de puncte acumulate, FC Olt Slatina este pe locul șapte, la doar o lungime distanță de poziția a patra.

FC Olt Slatina: Mogoșanu, Anghelina, Wallace, Gligor (cpt.), Giurcă, Quist, Pavel, Bardu (90+4 Huțanu), Bancu, Ignea (min. 81 Ivănică), Claudiu Ionescu (min. 90 Marincău).

ASA Târgu Mureș: Botoșer, Onicaș (min. 58 Amauri), Buhăescu (min. 71 Huiban), Bumba, Sepsi, Hora, Gugu, N Doye, Heil, Lorand Szilagyi (cpt.), Voiculeț (min. 66 Verdeș).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:41 Campionat
Pe aceeași temă