„FC Botoșani este o echipă resemnată în privința promovării”

26 Apr. 2012, 01:58 Campionat

Mihai Ciobanu, fostul antrenor al FC Botoșani, în prezent la Gloria Buzău spune că roș-alb-albaștri sunt resemnați după ratarea promovării și astfel se explică jocul slab din etapa a 23-a. Cât privește pe Gloria Buzău, Ciobanu spune că încă speră la salvarea de la retrogradare.

„Știam că în fieful lui FC Botoșani sunt meciuri grele. În ceea ce ne privește pe noi toate meciurile au o dificultate pentru că avem problemele din trecut și care ne presează astăzi. FC Botoșani este o echipă resemnată în privința promovării și e clar că nu au mai avut aplombul pe care bănuiesc că l-au avut până acum.

Noi sperăm la salvarea de la retrogradare până în ultima clipă. Avem jucători foarte tineri. Astăzi, din 18 jucători 10 au fost sub 21 de ani și trei juniori. Dacă se va avea grijă de acești copii probabil vor reuși să se ridice la nivelul ligii a doua. Eu am o clauză pe care dacă clubul o activează, în mod automat rămân încă un an la Buzău”, a spus Mihai Ciobanu la finalul meciului de la Botoșani pierdut de echipa sa la limită, scor 0-1.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard Blaga

26 Apr. 2012, 01:58 Campionat
Pe aceeași temă