FC Botoșani a promovat matematic în Liga I după victoria în fața Sportului!

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 15:28 Campionat

FC Botoșani s-a impus în deplasare, în fața echipei Sportul Studenețesc, cu scorul de 4-0 și este matematic promovată în primul eșalon al fotbalului românesc. Chiar dacă ar pierde ultimele două meciuri din acest sezon, cu CS Otopeni și Delta Tulcea, roș-alb-albaștrii rămân lideri în seria I a ligii secunde.

Pentru FC Botoșani, meciul cu Sportul Studențesc a fost o simplă formalitate. Elevii lui Cristi Popovici au început perfect partida și a deschis scorul în minutul 2 pringolgheterul George Cârjan. Croitoru driblează doi adversari pe dreapta, pasează în careu pentru Cârjan, care îl învinge pe Vâlceanu cu un șut din 4 metri la colțul scurt. În minutul 11, Hadnagy marchează spectaculos din foarfecă de la 10 metri, dar reușita este anulată corect pentru offside. FC Botoșani și-a majorat avantajul în minutul 33 când Vraciu a marcat cu un șut din interiorul careului. Același Vraciurealizează dubla, în minutul 35, printr-o lovitură de cap din interiorul careului la colțul scurt.

În minutul 83, FC Botoșani a reușit să marcheze și golul patru. Hadnagy îl lansează excelent pe Acsinte, care înscrie cu un șut la colțul lung de la 10 metri lateral stânga.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă