FC Argeș propune ca meciurile din campionatul Ligii 2 să se desfășoare la o altă oră, nu dimineața! Motivele invocate

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 15:26 Campionat
FC Argeș propune ca meciurile din campionatul Ligii 2 să se desfășoare la o altă oră, nu dimineața!** Motivele invocate

FC Argeș s-a săturat să joace la oră de matineu și și-ar dori ca meciurile din campionatul Ligii 2 să fie programate de Federația Română de Fotbal într-un alt interval orar. Argeșenii vin și cu explicații, atât în privința jucătorilor, cât și a spectatorilor.

Vali Năstase, antrenorul secund al echipei FC Argeș, consideră că meciurile de eșalonul secund ar trebui să se joace după prânz și nu la ora 11:00, cum se dispută acum. „Din punctul meu de vedere, ar fi foarte bine dacă meciurile nu s-ar mai disputa la ora 11. Ora ar trebui să fie alta. Este prea devreme să jucăm la ora 11. Nu cred că mai există campionate în care se joacă de la ora 11. Televiziunile, Liga ar trebui să schimbe ora de disputare a meciurilor. Un jucător trebuie să mănânce cu două-trei ore înainte. Nu putem să-i trezim la ora 8, să venim la stadion la 9:15, să ținem ședința, iar apoi să intre pe teren cu stomacul plin. Ar trebui să se joace la ora 15, dar nu depinde de noi acest lucru. Cei de sus ar trebui să analizeze foarte bine acest aspect și să fixeze o altă oră. Spectatorii ar avea timp să vină la meci să ne susțină. Ora 11 este cam nepotrivită și pentru spectatori. Se vorbește de atâția ani și de modificarea sistemului competițional. Să jucăm primăvară-toamnă, dar nu s-a luat nicio decizie deocamdată. Cred că ar fi benefic, dar, în același timp, cred că ar dezavantaja jucătorii, pentru că pauza este prea mare. Trebuie găsită o modalitate ca să fie bine pentru toată lumea”, a spus fostul dinamovist, acum colaboratorul antrenorului principal Emil Săndoi.

Îl vrea pe Lupescu președintele FRF

Secundul lui FC Argeș îl susține pe Ionuț Lupescu în lupta pentru funcția de președinte al FRF. „Eu am stat cu Ionuț Lupescu cât am jucat la Dinamo. Mi-a fost și coleg de cameră. Îl susțin pentru că știu ce băiat este. Și anii pe care i-a petrecut în străinătate contează foarte mult. O să facă o treabă bună, dacă va fi ales președintele FRF. Îi urez pe această cale multă baftă! Este punctul meu de vedere și nu poziția oficială a clubului FC Argeș”, a spus Vali Năstase.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 15:26 Campionat
Pe aceeași temă