FC Argeș intră în criză! A pierdut al treilea meci consecutiv, acasă cu Balotești, și se îndepărtează de locul 4. Ilfovenii au dat lovitura de grație în minutul 90

Marius ANGHEL 13 May. 2018, 13:51 Campionat

FC Argeș nu a reușit nici sâmbătă, în cadrul etapei a 34-a a Ligii 2, să iasă din pasa neagră prin care trece deja de trei meciuri. Echipa piteșteană a înregistrat cu CS Balotești, pe teren propriu, al treilea eșec în tot atâtea jocuri, acum 2-3, și se îndepărtează și de a patra poziție din calasament.

Disputa cu ilfovenii a fost una destul de spectaculoasă, cu multe goluri și cu un deznodământ nefericit pentru alb-violeți. Oaspeții s-au impus în Trivale grație unui gol marcat în ultimul minut, din lovitură de la 11 metri, în urma unui fault în careu comis de Șerban asupra lui Nica. Baloteștiul a intrat la cabine cu un avantaj minim, după reușita lui Eugen Nica (40) prin finalul primei părți a jocului. După ce a trecut de toată defensiva argeșeană, atacantul ilfovean l-a învins pe Popescu cu un șut la colțul lung, printre picioarele lui Vișa.

După pauză, FC Argeș a restabit egalitatea prin Ionuț Șerban (62), care a transformat o lovitură de pedeapsă, dictată în urma unui henț în careu, comis de Claudiu Herea. Oaspeții au trecut din nou în avantaj cu 20 de minute înainte de final, atunci când nou-intratul Alin Pătrașcu (70) a primit în stânga după o acțiune personală a lui Nica și a trimis cu exteriorul, din 16 metri ușor lateral stânga, lângă bară.

Însă alb-violeții au restabilit egalitatea destul de repede, prin Robert Grecu (76), care a finalizat cu un șut la colțul lung, o acțiune individuală.

În ultimul minut al timpului regulamentar, Baloteștiul a obținut un penalty după o imprudență în careu a lui Șerban. Claudiu Herea (90) a stabilit scorul final, cu un șut în vinclu, iar ilfovenii au plecat de la Pitești cu toate punctele puse în joc.

În urma acestui eșec și după victoria Afumațiului la Brăila, FC Argeș a căzut pe locul 5, cu 58 de puncte, în timp ce CS Balotești a urcat pe poziția a 8-a, cu 46 de puncte. Etapa viitoare, în intermediară, FC Argeș joacă miercuri, de la ora 18:00, în deplasare la CS Afumați, în timp ce CS Balotești întâlnește tot atunci, pe teren propriu, Chindia Târgoviște.

FC ARGEȘ – CS BALOTEȘTI   2-3
Ionuț Șerban 62′ – pen., Robert Grecu 76′ / Eugen Nica 40′, Alin Pătrașcu 70′, Claudiu Herea 90′ – pen.

Oct. Popescu – D. Oancea, Șerbănică, Vișa, Ct. Stan (Cotigă 46′) – Tăbăcariu (Buhăescu 46′), R. Costin (cpt.)(D. Andrei 81′), Rob. Grecu – I. Năstăsie, Nilă, I. Șerban
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Andr. Panait, Ct. Barbu, Tofan
Antrenor: Emil Săndoi

Mih. Eșanu – Bolozan, Flămânzeanu  Marciuc, N. Filip (Mirescu 77′) – Ov. Herea, Cl. Herea – M. Neagu, F. Paraschiv (A. Pătrașcu 67′), C. Mihai (C. Novac 90+1′) – Eug. Nica
Rezerve neutilizate: Iordan, Fulga – Al. Ionescu, Al. Gheorghe
Antrenor: Augustin Călin

Stadion: „Nicolae Dobrin” – Trivale (Pitești – Argeș); Arbitru: Eduard Ioniță (Constanța); Asistenți: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Florin Iacob (Constanța).

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 13 May. 2018, 13:51 Campionat
Pe aceeași temă