„Fazele de la unsprezece metri nu au fost judecate cu aceeași măsură”

26 Mar. 2012, 08:22 Campionat
„Fazele de la unsprezece metri nu au fost judecate cu aceeași măsură

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră că maniera de arbitraj nu a fost obiectivă. „Principalul” alb-vișiniilor a declarat la finalul întâlnirii cu Gloria Bistrița, pierdută cu scorul de 1-3, că greșelile personale coroborate cu arbitrajul ostil au făcut practic imposibilă misiunea de a obține puncte.

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de greșelile elevilor săi, la finalul eșecului cu Gloria Bistrița, însă nu a putut trece peste mainera de arbitraj, pe care a considerat-o în favoarea ardelenilor. „Principalul” alb-vișiniilor este de părere că soarta meciului a fost decisă o dată cu acordarea penalty-ului bistrițenilor și eliminarea căpitanului de echipă, Alin Pavel, moment catalogat ca fiind cel în care arbitrul și-a intrat în rol.

„Mi-e greu să vorbesc despre arbitraj, când scorul este 3-1, dar touși, dacă luăm două faze, care nu au fost judecate de arbitri cu aceeași măsură, știți bine la ce mă refer, la un unsprezece metri acordat Bistriței și un unsprezece metri care nouă nu ne-a fost acordat, atunci lucrurile se schimbă. Cred că toată lumea a văzut, pentru că a fost destul de clar. Până la 1-0 eu zic că am jucat mai bine decât Bistrița. Am primit acel gol stupid, așa cum o spuneam, aceleași probleme pe care le-am avut în turul campionatului legate de greșelile personale nu s-au rezolvat. Am început jocul mai bine decât adversarii, am primit acel gol, chiar și așa am jucat binișor, în repriza secundă am început din nou mai bine decât adversarii, când probabil că arbitrul și-a intrat în rol, pentru că să primești al doilea gol și să joci în zece oameni aproape o repriză contra Gloriei, meciul deja era terminat. Am pierdut, ne-am bătut singuri, am arătat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă, dar la un moment dat, cineva greșește flagrant. Cadou a fost nu doar la primul gol, ci și la al treilea, iar dacă sunt puțin răutăcios aș putea spune că toate au fost cadouri”, a declarat Dan Oprescu, imediat după finalul partidei.

sursa: Gazeta Nouă

26 Mar. 2012, 08:22 Campionat
Pe aceeași temă