Farul vrea să lege victoriile

10 Nov. 2011, 09:51 Campionat
Farul vrea** să lege victoriile

Farul așteaptă confruntarea de mâine, cu FC Snagov, conștientă de faptul că o asemenea ocazie nu se ratează, mai ales că „marinarii” vor evolua în fața propriilor susținători, acolo unde cedează foarte greu puncte în fața adversarelor.

Farul a acumulat, în ultimele două etape, patru puncte, după remiza albă cu Delta Tulcea și succesul de la Buzău. Antrenorul Marian Pană a declarat, ieri, că își dorește victoria cu FC Snagov, pentru a continua seria rezultatelor pozitive. Tehnicianul știe însă că meciul va fi unul dificil.

„Vom avea în față o echipă formată din jucători tehnici, rapizi și extrem de motivați, dar care au și slăbiciuni, iar aceste slăbiciuni trebuie speculate. Va fi deci, o partidă dificilă și trebuie să fim foarte atenți. Vrem victoria pentru a lega două victorii consecutive. Sperăm să ne consolidăm o poziție cât mai bună la finalul turului”, a spus Pană.

În altă ordine de idei, antrenorul „marinarilor” a menționat că așteaptă ca și alte persoane să vină alături de patronul clubului de pe litoral.

„Să vină și alții lângă patronul nostru! Îi este foarte greu de unul singur și are nevoie de ajutor”, a afirmat Pană.

„Nu contează dacă voi primi sau nu gol!”

Portarul Farului, Cornel Cernea, a declarat, ieri, că importantă este victoria în meciul cu FC Snagov, nu faptul că el ar putea să bifeze al treilea meci consecutiv fără gol primit. „Important este să câștigăm, nu dacă eu voi primi sau nu gol. Doar cele trei puncte contează!”, a precizat Cernea.

În ceea ce îl privește pe mijlocașul Robert Neagoe, acesta a spus că partida cu FC Snagov va fi tratată la fel ca oricare alt meci de campionat: „Tratez fiecare meci la fel, cu gândul la victorie, și încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Trebuie să câștigăm vineri. Ne găsim într-o serie destul de echilibrată. Cine va face cele mai puține greșeli va ajunge în Liga I”.

Partida FC Farul – FC Snagov se va desfășura mâine, de la ora 17, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a, Seria I.

sursa: Cuget Liber

10 Nov. 2011, 09:51 Campionat
Pe aceeași temă