Farul se scufundă spre Liga a III-a: „Se dă impresia că ne-am predat, că s-a renunțat la obiectiv încă înainte de play-out”

Farul se scufundă spre Liga a III-a:**

La finalul partidei Farul – Unirea Tărlungeni, scor 1-2, secundul „marinarilor”, Gică Mina, a apreciat că, în urma acestei noi înfrângeri, echipei constănțene îi va fi „cam greu” să evite retrogradarea, având șanse de doar 30 – 40% să se mențină în Liga a 2-a.

„Aveam nevoie de o victorie pentru moralul jucătorilor și pentru a ne putea agăța de salvare. În repriza întâi am vrut, dar după pauză au intervenit greșeli personale și ceea ce au văzut domnii arbitri. Nu înțeleg de ce jucătorii nu mai sunt la un nivel înalt. Au o stare de somnolență, letargie și blazare. Se dă impresia că ne-am predat, că s-a renunțat la obiectiv încă înainte de play-out. Ar fi extraordinar dacă vom rămâne în Liga a 2-a, fie pe plan sportiv, în care eu cred în continuare, fie în urma deciziilor Federației. Dacă nu picăm, e necesară remanierea lotului. S-a încheiat un ciclu. Trebuie un suflu nou. În ultimii trei ani, Farul s-a bătut numai la retrogradare și a intervenit blazarea”, a spus, citat de ziuaconstanta.ro, Mina, care a dat indicații în timpul meciului în locul principalului Ștefan Nanu, prezent însă și el pe bancă: „Așa am convenit, să facem o schimbare. Fane Nanu a zis că, cine știe, poate, ascultându-mă pe mine, jucătorii vor aplica altfel în joc indicațiile”, a arătat Mina, rămas singurul secund al lui Nanu, după ce Narcis Mohora s-a despărțit de Farul.

Gyorgy Balint, principalul Unirii Tărlungeni, conform ziuaconstanta.ro, a spus: „Am obținut o victorie meritată, trei puncte de aur. Am avut o atitudine foarte bună și mai multe ocazii ca Farul, deși gazdele ne-au pus probleme, chiar și în inferioritate”.

Farul este cea mai slabă echipă din clasamentul play-off al Seriei I a Ligii a II-a, constănțenii având doar 9 puncte, cu șase mai puțin față de CF Brăila și Dunărea Galați. Totuși, pentru a evita retrogradarea în Liga a III-a, „marinarii” trebuie să urce trei locuri în clasament, pe poziția a treia fiind acum Rapid CFR Suceava, echipă aflată la o distanță de șapte puncte. Până la finalul campionatului mai sunt opt etape de diputat.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă