Farul se pregătește de „curățenia de iarnă”

29 Nov. 2011, 13:04 Campionat
Farul se pregătește de**

La finalul unui tur de campionat în care a alternat evoluțiile bune cu cele lamentabile, tragem linie în dreptul Farului și iată ce ne iese: locul 10, 4 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri, 19 puncte și golaveraj negativ, 20-23. Așadar, situația în care se găsesc „marinarii” nu e deloc una fericită.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că, din punctul său de vedere, lotul alb-albaștrilor este unul bun pentru Liga a II-a.

„Mă nemulțumește locul 10 pe care ne găsim la finalul acestui tur, în condițiile în care, la un moment dat, eram în primele șase. Din punctul meu de vedere, lotul este unul bun pentru Liga a II-a. Totuși, și eu sunt de părere că repriza secundă cu FC Snagov și-a pus amprenta pe evoluția jucătorilor din ultimele două meciuri”, a spus oficialul farist.

Lică a ținut să precizeze că, în ciuda condițiilor bune oferite la club, anumiți jucători au dezamăgit: „FC Farul este în Top 5 în ambele serii în ceea ce privește plata salariilor și a primelor, a transportului, cazării și mesei. Cu toate acestea, unii jucători s-au prezentat sub așteptări”.

Președintele Farului speră ca, în pauza de iarnă, să fie achiziționați jucători care să facă față cerințelor: „Să fim serioși. Dacă reușea să marcheze dublu în tur, Pătulea mai era acum la Farul? Sperăm să aducem jucători mai buni în iarnă, problema este însă să și putem”.

Nemulțumirile conducerii Farului vizavi de ceea ce s-a realizat în tur sunt întemeiate, iar astăzi, începând cu ora 16.00, la sediul clubului, se va desfășura o ședință de analiză, în cadrul căreia vor fi lămurite multe probleme.

„Vom face o analiză a contribuției fiecăruia la rezultatele din tur, pentru a ne edifica unde și ce s-a greșit. Vor fi analizate, printre altele, aspecte legate de disciplină și randamentul jucătorilor. Vom vedea dacă mai continuăm cu același lot”, a explicat Marcel Lică.

sursa: Cuget Liber

29 Nov. 2011, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă