Farul acuză arbitrajul lui Chivulete: „A avut o prestație mediocră. Mă așteptam la altceva de la el”

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 10:26 Campionat

FC Farul a pierdut cu 1-2 (0-0) meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Unirea Tărlungeni, contând pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii a II-a. Au înscris V. Apostol (60), respectiv Elek (52 – din penalty) și S. Marin (71).

Gazdele au acuzat însă dur arbitrajul bucureșteanului Andrei Chivulete, căruia i-au reproșat atât acordarea penalty-ului și eliminarea la aceeași fază a faristului Băjan, cât și faptul că, în prelungiri, nu a dictat lovitură de la 11 metri pentru constănțeni.

„Nu s-a văzut nimic la faza de la penalty. Sunt supărat pe Chivulete. A avut o prestație mediocră. Mă așteptam la altceva de la el. În plus, cred că trebuia să ne dea și nouă un 11 metri, la Silvășan”, a spus secundul Farului, Gică Mina.

„La cele două faze incriminate de Farul tind să-i dau credit arbitrului, care se afla aproape”, a declarat în schimb principalul Unirii Tărlungeni, Gyorgy Balint.

În urma acestei înfrângeri, Farul rămâne pe ultimul loc al play-out-ului, cu doar nouă puncte, și are șanse minime de a evita retrogradarea. În schimb, Unirea Tărlungeni și-a consolidat poziția a doua, distanțându-se la patru puncte de locul trei, ocupat de Rapid CFR Suceava.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 10:26 Campionat
Pe aceeași temă