Farul a primit cele trei puncte la „masa verde” din partida cu Sportul

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 16:43 Campionat
Farul a primit cele trei puncte** la

Ieri, pe adresa FC Farul, a venit o înștiințare din partea FRF conform căreia formația constănțeană a primit cele trei puncte la „masa verde” în urma partidei din etapa a XVI-a a Ligii a II-a cu Sportul Studențesc. „Marinarii” s-ar putea să primească încă trei puncte și din partida cu Rapid CFR Suceava (pierdută cu 1-2), echipă bucovineană fiind suspectă că ar fi jucat cu patru fotbaliști nelegitimați.

„Cred că o să câștigăm puncte numai prin comisii, că în teren facem figurație”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele FC Farul, Neculai Tănasă.

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după ce, în partida Sportul – Farul, din data de 9 martie, de pe stadionul „Juventus”, jucătorii echipei gazdă au refuzat să intre pe teren din cauza mai multor neînțelegeri cu patronul clubului, Vasile Șiman, astfel că, la ora meciului, doar „marinarii” și brigada de arbitri se aflau în spațiul de joc. Din acest motiv, centralul Sergiu Popa a decis finalul partidei după numai câteva minute.

 

Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 16:43 Campionat
Pe aceeași temă