Farul a orbit Gloria

07 Nov. 2011, 14:50 Campionat

Gloria Buzău a devenit ciuca bătăilor și odată cu scurgerea etapelor alunecă tot mai mult pe pârtia care duce în eșalonul trei.

Echipa din Crâng nu s-a dezmințit nici sâmbătă, în meciul de pe teren propriu, cu Farul Constanța, pierdut cu scorul de 0-2. Aflate într-o situație dezastruoasă, gazdele erau ,,condamnate” să ia cele trei puncte, însă indolența unora dintre jucători preocupați să se certe cu coechipierii, carențele, precum și neputința le-au netezit ,,marinarilor” drumul spre victorie.

Prima ocazie de gol a aparținut oaspeților, Badea (10) încercând reflexele portarului Sârbu. Același lucru l-a făcut și Horovei (18) când șutul său din afara careului mare a fost respins în corner de goalkeeperul Cernea. Ceva mai târziu, constănțenii au beneficiat de o lovitură liberă de la circa 30 de metri pe care a executat-o Posteucă (32), dar intervenția lui Sârbu a făcut ca tabela de marcaj să rămână blocată. Peste numai trei minute a deblocat-o însă Ivanovici care, după ce a primit o pasă în careu de la Nițescu, l-a driblat inclusiv pe portar înscriind cu mult calm.

În repriza secundă formația antrenată de Ciobanu a încercat să forțeze egalarea, dar totul a fost în zadar, deoarece Prodan, Mihălcescu, Mocanu și Câmpeanu s-au dovedit neinspirați.

,,Lanterna roșie” a fost stinsă de Pătulea (75), care a fructificat cu un șut din apropiere centrarea lui Ivanovici, închinzând astfel tabela.

Gloria Buzău – Farul Constanța 0-2 (0-1)
Ivanovici (35), Pătulea (75)

Sârbu – Jercălău (79 Tudor), Berceanu (50 Prodan), Filip, Boboc, Spătaru, Horovei, Corcoveanu, Manea (46 Mocanu), Mihălcescu, Câmpeanu
Antrenor: Mihai Ciobanu

Cernea – Dobre, Stegaru, Posteucă, Sascău, Ștefoi (23 Nițescu), Florea (63 Sandu), Stăncioiu, Ivanovici (85 Husein), Badea, Pătulea
Antrenor: Marian Pană

Articol și foto de Adi SOARE

07 Nov. 2011, 14:50 Campionat
Pe aceeași temă