Farcău a debutat cu o victorie „E numai meritul băieților”

23 Oct. 2011, 15:08 Campionat
Farcău a debutat cu o victorie**

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a reușit să întrerupă seria jocurilor care nu i-au adus victoria și s-a impus duminică pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața celor de la Juventus București. Unicul gol al întâlnirii l-a reușit Diarra, în prima repriză, în minutul 17.

A fost primul joc în calitate de antrenor principal la echipa „roș-albastră” a lui Stelian Farcău, care debutează, astfel, cu dreptul în noua postură.
De asemenea, o altă premieră s-a produs la acest joc cu inaugurarea tabelei de marcaj electonice, care a fost montată în parea opusă celei vechi și care poate reda și imagini video.

În minutul 18, Diarra a primit un balon în suprafața de pedeapsă a oaspeților și din 10-11 metri „l-a executat” cu „sânge rece” pe portatul bucureștenilor Sardescu.

Stelian Farcău a utilizat echipa: Pogacsics – Oltean, Muscă (ctp.), Deaconescu, Diarra (min. 78 Lupu) – Coroian (min. 63 Petrache), Sorian, Selagea, Sfârlea – Birtalan (min. 60 Fl. Pop), Mărkuș.

„Sunt bucuros nu neaparat pentru victorie, care este totuși foarte importantă, ci pentru faptul că am reușit într-un timp foarte scurt să trimitem în teren o echipă. Până acum am trimis în teren jucători, azi am trimis 11 fotbaliști. Clar că urmează anumite probleme care trebuiesc rezolvate. Țin să felicit băieți, pentru că meciul acesta și victoria e a lor în totalitate”, a spus, la final, Stelian Farcău.

23 Oct. 2011, 15:08 Campionat
Pe aceeași temă