Fără victorie în 2018 în deplasare, Pandurii speră ca, după jocul de la Suceava, să compromită șansele de salvare ale Forestei! Bogoi: „I-am băga definitiv sub noi”

Fără victorie în 2018 în deplasare, Pandurii speră ca, după jocul de la Suceava, să compromită șansele de salvare ale Forestei!** Bogoi:

După ce a urcat deasupra liniei retrogradabile, prin succesul din runda precedentă, scor 1-0 cu Știința Miroslava, singura reprezentantă a Olteniei în Liga 2 încearcă să obțină în Moldova prima victorie din 2018 în deplasare. Sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii Târgu Jiu va juca, pe stadionul Areni, cu Foresta Suceava, echipă în față căreia are un avans de patru puncte.

„Este un meci foarte important pentru noi, cum vor fi și celelalte partide care mai sunt de jucat. Bineînțeles, vrem să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Campionatul o să se joace până la sfârșit, dar o victorie în meciul de sâmbătă ne-ar apropia foarte mult de îndeplinirea obiectivului. Avem un program greu pe final de campionat, dar noi ne concentrăm doar la primul meci, apoi o să vedem ce se întâmplă. Primordial este jocul cu Suceava”, a declarat, conform gorj-domino.ro, antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi.

Acesta le-a transmis elevilor săi să nu ia în calcul ultimul rezultat al Forestei, care a fost ridiculizată etapa trecută la Arad, unde a pierdut cu un neverosimul 8-1! „Știu ultimul lor rezultat, dar echipa din Suceava a făcut multe meciuri foarte bune și din acest punct de vedere i-am atenționat pe jucătorii că este o echipă periculoasă. Pe de altă parte, important este să ne facem jocul acolo și să ne gândim mai puțin cum au evoluat ei. Nu-mi place să spun înainte de joc dacă există sau nu vreo favorită, noi doar ne dorim să practicăm un fotbal bun și să obținem cele trei puncte. Cu o victorie, practic i-am băga definitiv sub noi”, a adăugat Bogoi.

Echipa sa nu poate conta în acest meci pe Adrian Șut, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Înaintea disputării etapei a 34-a, Pandurii ocupa locul 15 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Foresta Suceava se află pe poziția 19, cu 30 de puncte.

După jocul de la Suceava, Pandurii va juca, miercuri, la Motru, cu Luceafărul Oradea, iar apoi, va întâlni, în deplasare, Ripensia Timișoara. Urmează jocul cu ASA Târgui Mureș, care nu se va disputa, iar în ultima rundă va juca la Brăila, cu Dacia Unirea. 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă