Fără emoții cu Dinamo II

14 Mar. 2009, 21:24 Campionat
Fără emoții cu Dinamo II

După două remize cu FC Buftea și FC Ploiești, Petrolul a obținut prima victorie din retur. 3-0 sec, cu Dinamo II, formație care, sâmbătă, a reprezentat prada perfectă pentru „lupii” lui Sebi Tudor. Apărătorul Lucian Goian a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, Melinte a părut dintr-un alt film, așa că gazdelor nu le-a fost greu să înscrie repede, în minutul 15, prin fundașul Alin Stoica, după ce Goian sărise pe sub minge. 

 

S-a făcut 2-0 în minutul 27. Dumitru s-a distrat cu Simao și Grigore, a centrat în fața porții, iar juniorul Arnăutu a deviat în poartă. Faza meciului i-a aparținut lui Alin Coțan. Mijlocașul Petrolului a recuperat la 35 de metri de poarta adversă, l-a scos ușor din joc pe Goian și a tras imparabil, de la 16 metri, pentru 3-0, în minutul 35.

 

Suficient pentru o partidă fără emoții până la final, una în care Dinamo a avut doar două ocazii, una în minutul 3, rezolvată de Moraru, și ultima, în minutul 76, un șut defectuos al lui Mendy, de la 16 metri. 
 

 

Budescu să stea la rând!

 

Costin Budescu a fost rezervă la meciul cu Dinamo II, antrenorul Sebi Tudor preferându-l pe Laurențiu Dumitru, unul dintre marcatorii din etapa trecută, cu FC Ploiești.

 

„Mă bucur că am reușit această primă victorie. Fără să ne lăudăm, cred că puteam să mai dăm încă patru, cinci goluri în acest meci. Dumitru a jucat foarte bine din nou, nu aveam cum să-l țin rezervă, după evoluția de pe „Astra”. Chiar le-am spus la începutul returului că mă bazez pe toți. Budescu? Budescu să stea la rând și să-și câștige locul de titular. Pentru mine nu contează ce nume are, ce echipă vrea să-l transfere, important este cum joacă în acest moment”, a declarat Eusebiu Tudor.

 

articol scris de Ciprian RADU

14 Mar. 2009, 21:24 Campionat
Pe aceeași temă