Fără drept de apel! FCM Băcău s-a distrat cu „câinii”

24 Mar. 2012, 18:20 Campionat
Fără drept de apel!** FCM Băcău s-a distrat cu

La primul meci disputat în acest an în fața propriilor suporteri, echipa fanion a orașului, FCM Bacău, și-a trecut în cont primele puncte din retur. Sâmbătă, în etapa a 17-a a ligii secunde, „galben-albaștrii” s-au impus la scor de neprezentare în fața echipei-satelit a lui Dinamo.

Deschiderea scorului a venit înainte de pauză, în minutul 37, când Doboș a scăpat singur în careu și l-a învins pe Ciucă din șase metri. Diferența a fost dublată în min. 60, când Ionuț Mihălăchioaie a transformat impecabil o lovitură liberă de la peste 30 de metri. Cireașa de pe tort a fost pusă cu 10 minute înainte de final, când Taban a șutat puternic de la 25 de metri, Ciucă a respins în fața, iar Vraciu a reluat în plasă pentru 3-0.

Echipa pregătită de Gheorghe Poenaru a sărbătorit astfel, în compania propriilor suporteri, prima victorie din retur. În tribuna a fost prezent și finanțatorul FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, care a ținut să fie alături de „galben-albaștri” la redebutul acestora în fața publicului băcăuan.

Prin victoria cu Dinamo II, FCM Bacău a urcat două locuri în clasamentul Seriei I, acumulând 22 de puncte. Totodată, „galben-albaștrii” și-au luat revanșa în fața „câinilor” mici pentru înfrângerea suferită în tur la Bucuresti, când au fost pierdut cu 2-0.

FCM BACĂ‚U – DINAMO II 3-0 (1-0)
Doboș (37), Mihălăchioaie (60), Vraciu (80)

Roca – Mihălăchioaie, Lozneanu, Ursu, Luncanu – Huiban (’67 Hurdubei), Taban, Întuneric, Doboș (’81 Lipovanu) – Curiliuc, Boghian (cpt.)(’59 Vraciu)
Antrenor: Gheorghe Poenaru

Ciucă – Nica, Ioniță (cpt.), R. Crișan (’61 Ursache), Burnea – Cazacu (’58 Bitez), Nițu, R. Stănescu, Scărlătescu – Mazarache (’67 Buia), Lemac
Antrenor: Ion Marin

Sursa: Daniela Popa (Deșteptarea)

24 Mar. 2012, 18:20 Campionat
Pe aceeași temă