Fanii utiști, ținuți la poartă stadionului din Voluntari. Steliștii veniți să se alăture din nou arădenilor au îngreunat accesul la meci

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 03:12 Campionat

Deplasările nu au fost cu noroc pentru fanii UTA-ei în acest sezon. Dacă la Mediaș nici nu s-a mai ajuns din pricina unei absențe nemotivate a autocarului la locul de întâlnire, miercuri, la Voluntari, suporterii „alb-roșilor” au pierdut aproape o repriză.

Forțele de ordine i-au ținut în afara arenei „Anghel Iordănescu” din Voluntari pe arădeni sub pretextul că directorul de competiții al UTA-ei, Claudiu Drăgan ar fi spus la ședința tehnică dinaintea partidei că excursia nu a fost organizată de club. În plus, jandarmii au sesizat printre susținătorii „Bătrânei Doamne” și câțiva steliști, pe care – de altfel – îi cunoșteau la fel de bine și care nu mai departe de meciul UTA-ei la Brașov au inițiat un scandal cu fanii de sub Tâmpa.

În cele din urmă, a intervenit Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, care susține că: „Prin minutul 35, după discuții cu forțele de ordine, au intrat toți pe stadion. Am fost personal acolo, nu am văzut nici eu o bună parte din prima repriză, dar bine că s-a rezolvat în cele din urmă. Am înțeles că era vorba și despre fani ai Stelei, care – de altfel – erau îmbrăcați în negru – pe care jandarmii nu doreau să-i lase sub nicio formă pe stadion. Însă, arădenii au intrat toți la un moment dat”.

Au fost aproximativ 60 de susținători ai echipei fanion a Aradului în sectorul rezervat lor pe arena „Anghel Iordănescu”, mulți dintre ei venind din împrejurimi și mai ales capitala București. 3.800 a fost asistența de la manșa întâi al barajului de menținere/promovare organizat de LPF și încheiat cu victoria la scor a jucătorilor de la FC Voluntari, 3-0 cu UTA Bătrâna Doamnă. Meciul retur are loc duminică, 12 iulie, de la ora 13:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Text: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 03:12 Campionat
Pe aceeași temă