Fanii Farului au avut probleme la Slobozia: „Ți se pune pumnul în gură”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 15:53 Campionat
Fanii Farului au avut probleme la Slobozia:**

FC Farul a cedat cu 0-2 în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Unirea Slobozia, contând pentru etapa a 11-a a Ligii a II-a, seria întâi. Gazdele au înscris în minutele 27 și 67, prin Marius Jianu și Florentin Tudorache. Marcatorul celui de-al doilea gol, Tudorache (22 de ani,) este un fost junior al Farului care a debutat la echipa mare a „marinarilor” la o vârstă fragedă.

Lăsând la o parte noua înfrângere din campionat și faptul că echipa a coborât un loc în clasament, de pe șapte pe opt, suporterii constănțeni prezenți la Slobozia au întâmpinat probleme în timpul jocului.
 
Fanii Farului au afișat un banner cu mesajul „2.11.2014 – Noi vrem o Românie mare, liberă și curată, din mâna politicienilor – falși patrioți – scăpată! Peluza Sud Farul”, însă forțele de ordine l-au dat jos de pe gard. „Cam atât despre libertatea de exprimare din România… Nu ai voie să afișezi un îndemn la vot, că ți se pune pumnul în gură”, au postat fanii Farului pe Facebook, citați de ziuaconstanta.ro.

Suporterii afișaseră acest mesaj și la partida din etapa trecută, cu CS Balotești, de la Constanța, jucată sâmbătă, 25 octombrie, iar atunci nu a ripostat nimeni.

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 15:53 Campionat
Pe aceeași temă