Fanii constănțeni și-au pus Farul pe cartea de identitate

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Mar. 2014, 16:16 Actualizat: 24 Mar. 2014, 16:17 Campionat

Galeria Farului din peluza a doua a stadionului constănțean a impresionat la meciul cu Rapid printr-o ingenioasă coregrafie. Inventivitatea fără limite a fanilor a dus la crearea unui banner uriaș în formă de carte de identitate, ale cărui date erau cele ale grupului Aria Ultra 2000, cu sigla acesteia pe post de fotografie a CI. La adresa actului de identitate, fanii au trecut „Strada Primăverii numărul 2, peluza Sud”, iar la perioada de valabilitate a apărut de la ziua de sâmbătă până la infinit.

Bannerul-carte de identitate a fost completat cu un altul, pe care scria „Cu asta se face dovada identității”.

Pe parcursul întâlnirii, ultrașii fariști au afișat și patru mesaje ironice la adresa giuleștenilor, iar în momentul în care au prezentat un banner mare al brigăzii „Fervent”, susținătorii Farului au fluturat nenumărate stegulețe, iar fumul roșu al unei fumigene s-a ridicat spre cer.

Galeria Rapidului a fost una numeroasă pentru o deplasare, iar pe bannerul lor scria „Atâta timp cât toți ne vor răul, nu ne putem odihni. Române, apără-ți patria, nu închide ochii!”.

Fanii giuleșteni au aruncat mai multe petarde și le-au strigat constănțenilor „Voi sunteți sclavii lui Steaua!”.

La meci au fost prezenți și mai mulți foști jucători ai Farului, precum Ion Barbu, Cristi Munteanu, Adrian Senin, Florin Lungu, Radu Oprea sau portarul Cătălin Popa.

Sursa: Ziua Constanța

Foto: Alexandru RAITA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Mar. 2014, 16:16 Actualizat: 24 Mar. 2014, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă