Falub: „Nu renunțăm la niciun jucător, dar cine greșește plătește”

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:16 Campionat
Falub:** „Nu renunțăm la niciun jucător, dar cine greșește plătește

Înfrângerea de la Mioveni l-a deranjat foarte mult pe Adrian Marțian, care a identificat și principalii vinovați. Imediat după finalul partidei cu argeșenii, patronul Bătrânei Doamne  spunea cu fermitate că Matei, Ene și Capătă nu mai au ce căuta la echipă, el menținându-și poziția și ieri. „Eu nu iert pe nimeni, Dumnezeu iartă. Mă deranjează că le-am dat din nou bani jucătorilor să câștige acest meci, iar ei au făcut ce au făcut. Eu îmi doresc ce mai bine pentru UTA, iar la cum s-au prezentat unii jucători sâmbătă, nu văd cum o să reușesc asta. O să încercăm să mai întărim lotul până la meciul de la Brașov, inclusiv în apărare, unde stăm foarte rău”, ne-a mărturisit Marțian, care marți va reveni în orașul nostru și ar putea intra în vestiar pentru o discuție cu echipa și stafful tehnic.

Până una alta, arădenii și-au reluat pregătirea, nu înainte ca Adrian Falub să facă o analiză a partidei de la Mioveni și să sublinieze din nou marile erori din defensiva „textilistă”. „Repet, așa greșeli la nivelul fundașilor nu s-au mai comis de când antrenez eu această echipă. Și-au dat seama cu toții ce au făcut sâmbătă și că vor suporta consecințele. Nu cred că se pune problema să renunțăm la vreun jucător acum, dar cine greșește plătește. Unii stând pe bancă sau în tribună, iar cei care iau nejustificat cartonașe, financiar, conform Regulamentului de Ordine Interioară. Ceea ce s-a întâmplat la Mioveni nu mai are voie să repete niciodată la UTA, dacă vrem să sperăm la ceva frumos în acest an sau următorul”, a afirmat „principalul” arădenilor.

Întrebat dacă ar putea apărea neînțelegeri între el și principalul finanțator al clubului în cazul în care Matei, Ene și Capătă nu vor fi excluși din lot, Adrian Falub a precizat: „Știu că o parte dintre arădenii de bine, între ghilimele, și-ar dori asta, dar relația mea cu domnul Marțian e una solidă, bazată pe încredere și profesionalism. Vorbesc tot timpul cu dânsul la telefon, ne sfătuim, încercăm să găsim calea cea mai bună pentru echipă. Dânsul are dreptul să-și exprime părerea despre ceea ce vede pe teren, apoi discutăm și deciziile le luăm împreună. Ceea ce trebuie să se înțeleagă toată lumea și mai ales jucătorii din cele întâmplate la Mioveni este că nu ne mai permitem pași greșiți dacă vrem să facem cu adevărat ceva pentru acest club”.

Luni, din pricina unor probleme de ordin medical, nu s-au antrenat Laso, Bîrză, Feussi și Voiculeț. La finalul acestei săptămâni, utiștii iau fără efort partidele cu Unirea Alba Iulia, însă vor susține un meci amical pe terenul unei prim divizionare. Vineri sau sâmbătă dimineața, „Bătrâna Doamnă” joacă cu CS Turnu Severin, echipă ce a promovat anul trecut cu Gheorghe Constantin în conducere.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă