Falub încă nu a fost convins să revină la UTA, iar banii sunt doar o promisiune din partea lui Marțian

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 10:29 Campionat
Falub încă nu a fost convins să revină la UTA,** iar banii sunt doar o promisiune din partea lui Marțian

Cele zece zile în plus de vacanță nu le-au prea folosit conducătorilor „Bătrânei Doamne”. Situația e neschimbată, iar dacă pentru alimentarea conturilor clubului termenul este de 20 ianuarie, restul problemelor ar fi trebuit rezolvate. Adrian Falub a aflat doar din comunicatul administratorului judiciar că este noul antrenor al UTA-ei, însă nimeni nu i-a oferit garanțiile cerute până acum. Cum ar fi: angajați mulțumiți, jucători plătiți, vitaminizați, hrăniți corespunzător, dar și condiții pentru un cantonament de iarnă. În plus de asta, antrenorul clujean ar dori să primească cel puțin trei-patru fotbaliști de calitate pe posturile deficitare, însă nu a primit niciun răspuns concret până la această oră.

Singura realizare a lui Adrian Marțian este că, printr-o decizie judecătorească discutabilă, l-a păstrat pe Dorin Micșa în funcția de administrator special. În rest, dejeanul afișează o anumită indiferență, de tipul celei din vară când a tergiversat lucrurile până la finalul lunii august, fiind tare doar în declarații. I s-au solicitat 70 de mii de euro pentru a reporni activitatea de luni – asta însemnând achitarea tuturor salariilor angajaților, un salar fotbaliștilor, plus banii necesari cazării, hranei și cantonamentului – iar el a comunicat că este dispus să dea și mai mult. Deocamdată, simple vorbe, care nu mai conving pe nimeni.

Peste toate astea, Eugen Trică spune că se va prezenta la echipa al cărui antrenor încă se consideră că este. Nici olteanul nu dorește să se dea bătut în fața unui personaj care schimbă antrenori, dă afară jucători, dar bani a uitat să mai finanțeze clubul. Tehnicianului îi este deja groază de ce o să întâlnească la Arad, adică jucători neplătiți și fără o masă caldă și o pernă sub cap. Într-un cuvânt același haos în care UTA „băltește” de o bună perioadă de timp.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă