Falub: „Demisia? N-am auzit nimic”

15 Sep. 2012, 19:30 Campionat
Falub:** „Demisia? N-am auzit nimic

S-au scurs patru meciuri oficiale din actuala stagiune și „Bătrâna Doamnă” nu a cunoscut gustul succesului. Mai mult, celor două remize inițiale, cu CS Poli și CS Mioveni, s-au adăugat insuccesele dureroase – chiar rușinoase – de la Pîncota și Alba Iulia. La finalul acestor ultime confruntări, suporterii UTA-ei i-au cerut demisia lui Adrian Falub.

După meciul din Cupa României, tehnicianul arădenilor a spus că va continua în Calea Aurel Vlaicu fiindcă își dorește să atace promovarea, iar din acest motiv îl interesa foarte mult partida de campionat din Cetatea Unirii. Numai că „alb-roșii” au pierdut din nou și cei 12 fani ai Campioanei Provinciei prezenți în tribunele arenei alba-iuliene au strigat din nou: „Demisia! Demisia!”. Întrebat cum comentează scandările fanilor, Falub a negat realitatea. „S-a strigat demisia? Eu nu am auzit nimic. Poate, aici la Alba Iulia se aude totul altfel„, a fost răspunsul sarcastic al „principalului” utist, care era evident că a avut ceva „meciuri” în trecut cu ziariștii alba-iulieni.

Dar, tehnicianul nu are la inimă nici publicul echipei fanion a orașului transilvănean. Provocat de aceștia în timpul partdei de sâmbătă dimineață, Falub le-ar fi replicat cu o întrebare retorică: „V-a plăcut în Liga 1, băi țărănușilor?! La final, fostul fundaș a negat orice conflict, fie el și verbal, cu spectatorii de la tribuna întâi a arenei uniriste.

Sursa: Sport Arad

15 Sep. 2012, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă