Călărașiul și-a depus numele pe lista candidaților pentru Liga a 3-a! Dunărea îngheață, Mihalcea rezistă

Marius ANGHEL 29 Oct. 2016, 16:37 Campionat

Dunărea a înfrânt! Echipa călărășeană a pierdut încă un meci important din acest sezon al Ligii 2 și Moș Crăciun a anunțat că nu mai vine cu cadouri la jucători în această iarnă. Suporterii i-au cerut încă o dată demisia lui Adrian Mihalcea și i-au scandat numele lui Ionel Ganea. Dunărea a fost învinsă, acasă, în ultimul minut de prelungiri, scor 3-2, de o echipă aflată la retrogradare, ASU Poli, în runda a 14-a, și a ajuns să se teamă și ea de Liga 3.

Călărășenii au început bine meciul de pe terenul propriu cu ASU Poli și, în minutul 4, Mircea Ștefan le dădea speranțe mari suporterilor prezenți pe stadionul „Ion Comșa”. Rezultatul de 1-0 s-a menținut până la pauză și Dunărea părea că se află în formă. Nu știm cum și-a motivat jucătorii la vestiare Mihalcea, dar cert este că echipa a jucat altceva în partea a doua. Imediat de la reluarea jocului, Poli egalează situația pe tabela de marcaj prin Alexandru Birău (51). Surpriza și mai mare vine în minutul 55. Arbitrul de centru dictează lovitură de la 11 metri după un penalty făcut de fostul căpitan Bogdan Panait, iar Dan Constantinescu își duce echipa în avantaj. Călărășenii nu renunță la luptă și Bogdan Șandru (57), probabil cel mai bun jucător al gazdelor, egalează imediat.

Finalul a fost alert. Ambele formații au avut ocazii de gol, dar până la urmă cei care au introdus balonul în poartă au fost oaspeții, în minutele de prelungire, 90+3, prin Alex Bădăuță, iar timișorenii pleacă cu toate punctele de la Călărași, acolo unde Dunărea începe să înghețe de frica retrogradării!

După meci, suporterii Dunării s-au adunat în fața micro-hotelului de la stadion și i-au scandat din nou demisia antrenorului Adrian Mihalcea. „Du-te Mihalcea, du-te Mihalcea, lasă-ne!” sau „Mihalcea, du-te la sapă! Du-te la sapă… Mihalcea du-te la sapă!”, au fost doar câteva din scandările celor nemulțumiți.

Rămasă cu 13 puncte după ce victoria cu Șoimii Pâncota a fost anulată, Dunărea Călărași se află pe locul 15, la doar trei puncte de locurile care duc în Liga 3. Etapa viitoare va juca în deplasare la CS Balotești, echipă care acum are 10 puncte, dar mâine joacă în deplasare la Satu Mare.

ASU Poli a făcut 9 puncte, e pe locul 18, iar runda următoare joacă acasă și Unirea Tărlungeni.

DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 2-3
M. Ștefan 4′, Bg. Șandru 57′ / Birău 51′, D. Constantinescu 56′ – pen., Bădăuță 90+3′

C. Lungu (cpt.) – Țenea, Bg. Panait, Șandru, D. Barna – P. Radu, Zivanovic (Sil. Matei 46′) – Licu, Bg. Danciu (V. Petre 56′), Val. Balint – M. Ștefan (Ciocâlteu 63′)
Rezerve neutilizate: Gab. Popa – , Ov. Popescu, Dobra, , Al. Dincă,
Antrenor: Adrian Mihalcea

Gkakos – Motreanu, Cr. Gălan (cpt.), Bilia, Taub – Măd. Stancu – Birău, Mărgărit (Dănăricu 76′), D. Constantinescu (Șt. Blănaru 76′), Ghinescu – Bădăuță
Rezerve neutilizate: Al. Mitrea – Giuricici, Țugui, P. Niță, Stefanovici
Antrenor: Sorin Brîndescu

Stadion: „Ion Comșa” (Călărași); Arbitru: Cătălin Marian Pană; Asistenți: Mihăiță Necula și Dragoș Baluna (toți din București).

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 29 Oct. 2016, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă