EXCLUSIV | Soarta celor nouă jucători împrumutați de la FCSB la Clinceni, decisă „dintr-un foc”. Unde vor apărea sezonul viitor: „Pot juca foarte bine!”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 19:34 Campionat
EXCLUSIV | Soarta celor nouă jucători împrumutați de la FCSB la Clinceni, decisă

FCSB a împrumutat nouă jucători la Academica Clinceni în acest sezon, iar antrenorul liderului din Liga 2 anunță că fotbaliștii vor evolua și în stagiunea viitoare sub comanda sa, dacă se va obține promovarea în prima ligă. Într-un interviu acordat pentru ProSport, Ilie Poenaru a dezvăluit că, pentru moment, n-a existat o discuție clară cu oficialii vicecampioanei, dar, în mod normal, cei nouă jucători ar trebui să rămână la Academica Clinceni

Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horșia, Mihailov Mitrov, Ionuț Dinu și Salvatore Marrone sunt jucătorii tineri trimiși de FCSB la Clinceni.

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Ilie Poenaru a vorbit despre situația celor nouă. „E normal ca jucătorii să rămână aici. N-am avut o discuție pe tema asta. E clar că în momentul în care vom promova, pentru că încă n-am promovat și mai este până la promovare, jucătorii vor rămâne aici. O mare parte din lot va rămâne. Vom aduce câțiva jucători, dar mare parte din lot va continua la Liga 1. De ce să plece la altă echipă? Pot juca foarte bine aici. Din punctul meu de vedere, nu va avea loc o remaniere masivă a lotului. Încă n-am discutat, pentru că mai sunt opt etape și se poate întâmpla orice. Noi vrem să o luăm pas cu pas. Când vom fi promovați, vom discuta și acest aspect”, a spus antrenorul liderului din Liga 2.

Recent, Mihai Stoica a spus că este mulțumit de evoluția jucătorilor împrumutați la Clinceni, iar din sezonul viitor vrea să-i vadă jucând în Liga 1. Există șanse mari să se întâmple acest lucru, pentru că ilfovenii defilează spre prima scenă.

După 30 de etape disputate în Liga 2, Academica Clinceni e lider în clasasment, cu 70 de puncte. Chindia se află pe locul secund, cu 66 de puncte. „U” Cluj completează podiumul, cu 63 de lungimi. Primele două clasate promovează direct, iar a treia merge la baraj.

Articol scris de Octavian VASILESCU

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 19:34 Campionat
Pe aceeași temă