EXCLUSIV: Secundul Gloriei Buzău a fost eliberat din duba jandarmilor

15 Oct. 2011, 13:17 Campionat
EXCLUSIV:** Secundul Gloriei Buzău a fost eliberat din duba jandarmilor

UPDATE 3: Secundul Gloriei a fost reținut în dubă timp de 45 de minute pentru identificare! El a fost eliberat ulterior fără a i se întocmi proces verbal sau a i se aplica vreo sancțiune. El a fost luat de jandarmi de pe teren pentru că era unul dintre cei care se adunaseră în jurul arbitrului întâlnirii pentru a protesta la adresa manierei de arbitraj

UPDATE 2: După intervenția președintelui de la Gloria Buzău, Dan Tulpan, antrenorul secund Alex Ciobanu, a fost eliberat din duba jandarmilor. Conform legii 4, „legea lui Mitică”, jandarmii au intervenit în suprafața de joc, deși aceștia nu aveau voie, dar au îndrâznit deoarece firma de pază a fost depășită numeric.

UPDATE 1: În aceste momente, președintele Dan Tulpan poartă discuții cu jandarmii pentru a obține eliberarea lui Ciobanu jr.

Momente incredibile la Brănești, imediat după fluierul de final al meciului. Portarul gazdelor a venit la centrul terenului, acolo unde buzoienii protestau de zor în fața brigăzii de arbitrii. Bordeanu a intrat și el în meleu de la centrul terenului și i-a aplicat un croșeu atacantului echipei adverse, Adrian Câmpeanu. Acesta s-a prăbușit, dar s-a ridicat imediat. Între timp, arbitrul de centru i-a arătat roșu lui Bordeanu. Portarul ilfovenilor a plecat imediat spre vestiare

La centru, evenimentele au degenerat, buzoienii protestând furibund așa că au intervenit jandarmii și dintre toți buzoienii l-au reținut pe Alexandru Ciobanu, secundul buzoienilor, dar și fiul antrenorul principal al oaspeților. În aceste momente, acesta se află în duba jandarmilor aflată în parcarea stadionului.

Articol scris de Laurențiu Cristian BĂ‚TRÎNU

15 Oct. 2011, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă