EXCLUSIV: Săgeata continuă în Liga a II-a!

09 Mar. 2012, 20:29 Campionat
EXCLUSIV: Săgeata** continuă în Liga a II-a!

Se spune că de ce îți e frică nu scapi! Așa s-a întâmplat și cu Săgeata Năvodari, care s-a răzgândit și va continua să joace în Liga a II-a și în retur, abandonând ideea retragerii. Speranțele colegelor de serie că au scăpat de cheltuielile cu baremul sau deplasarea, dar și că s-a mai ocupat un loc la retrogradare, s-au dus pe apa sâmbetei.

Chiar dacă nu s-a ajuns la un acord cu autoritățile locale privind obținerea unor fonduri pentru echipă, oficialii clubului din Năvodari au decis să continue activitatea după ce și-au făcut calculele și au ajuns la concluzia că le mai trebuie doar câteva puncte pentru a evita retrogradarea! În aceste condiții s-au trimis înștiințări tuturor jucătorilor să revină la antrenamente, chiar și celor care și-au depus memorii cum ar fi Chițu, Fl. Popa sau Vezan. Din informațiile pe care le avem la această oră, cei 7-8 jucători cu memorii la FRF pentru salariile și primele de joc restante sunt hotărâți să nu joace, chiar dacă se vor prezenta la antrenamente.

Otopeniul și Buzăul își văd planurile date peste cap

Cel mai probabil se va continua activitatea cu Gache principal, dar nici până la această oră oficialii clubului sau fostul antrenor din tur nu au răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma cele de mai sus. Primii afectați de răzgândirea Săgeții sunt cei de la Otopeni care sunt obligați să își caute cazare și să se ocupe de cele necesare deplasării pentru meciul din prima etapă cu echipa constănțeană.

O altă echipă afectată în mod direct este Gloria Buzău care își vede îngropate speranțele de a evita retrogradarea, în condițiile în care retragerea Săgeții ocupa încă un loc dintre cele retrogradabile.

Vom reveni cu amănunte

Articol de Mihai ANDRIEȘ

09 Mar. 2012, 20:29 Campionat
Pe aceeași temă