EXCLUSIV Oprescu își dă demisia: „Echipa a fost de nerecunoscut”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 16:08 Campionat
EXCLUSIV Oprescu își dă demisia:** „Echipa a fost de nerecunoscut

Înfrângerea dură suferită de FC Olt la ACS Poli, cât și rezultatele din acest start de campionat l-au determinat pe antrenorul slătinenilor să spună la conferința de presă de după meciul din această zi că-și va prezenta demisia. Dan Oprescu nu a vrut să spună care sunt motivele externe ale acestei decizii, însă a comentat că jucătorii nu l-au mai ajutat deloc, chiar și apărarea, considerată punctul forte al echipei, gafând în partida de la Timișoara.

„În ultimele două partide echipa a fost de nerecunoscut. După acest joc eu îmi voi prezenta demisia. Nu are rost să comentez dacă sunt și factori extrasportivi care să mă determine să fac asta.

În meciul de astăzi nu a funcționat linia de mijloc, în primul rând, dar, dacă la alte meciuri apărarea a fost punctul forte, astăzi am greșit foarte mult și în defensivă.”, a spus destul de iritat antrenorul echipei slătinene.

FC Olt a pierdut cu 1-3 meciul din deplasare cu ACS Poli, iar după 6 etape scurse din Liga a II-a slătinenii au acumulat doar 5 puncte și sunt clasați pe locul 9, foarte puțin pentru o echipă cu pretenții și care în vară a ales cei mai buni jucători din fuziunea dintre ALRO Slatina și FC Olt.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă