EXCLUSIV: Artimon și-a dat demisia!

18 Aug. 2012, 19:54 Campionat
EXCLUSIV:** Artimon și-a dat demisia!

Chiar înaintea jocului amical din Zăvoi, cu CS Mioveni, antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon și-a anunțat jucătorii că va fi ultimul meci cu el pe bancă. Relația rece cu acționarul majoritar Cătălin Rufă l-a făcut pe Artimon să ceară rezilierea contractului, care va avea loc duminică dimineață.

„Am înțeles mesajul patronului, care își dorea să scape de mine pentru a controla cât mai bine ce se întâmplă la echipă. Cum el nu avea bani să îmi rezilieze contractul, i-am făcut o bucurie și mi-am dat demisia. Nu îmi programasem această plecare, regret grupul de jucători care îl las aici și cu care am lucrat foarte bine. Nu vreau să intru în alte detalii, că nu are rost” a spus Artimon.

Cu siguranță, plecarea lui Artimon îi va pune fanii în cap patronului Rufă, tehnicianul fiind extrem de apreciat de suporteri. Cum Rufă l-a îndepărtat pe Artimon, singurul om de fotbal din cadrul clubului, perspectivele sunt sumbre în Zăvoi, echipa urmând să lupte probabil din nou pentru evitarea retrogradării. Contestatarii lui Rufă vor avea însă probabil prilejul de a se bucura în iarnă, când expiră contractul dintre patron și Primăria Râmnicului. Cum Rufă a refuzat să accepte și Damila în Zăvoi, este greu de crezut că primarul va reînnoi la iarnă contractul, iar fanii vâlceni ar putea avea satisfacția să scape de Rufă.
În continuare, vă oferim patru motive care l-au determinat pe Artimon să plece pentru a treia oară de la Vâlcea:

1. Rufă nu a întărit lotul, deși a discutat în această vară cu zeci de jucători. Salariile jenante oferite de Rufă, circa 3.000 lei lunar nu au putut convinge nici un fotbalist bun să semneze cu CSM. Excepția a fost S.Popescu, care a semnat printr-o conjunctură favorabilă, acesta dorind să fie aproape de familie.

2. Rufă a mințit pe toată lumea și în privința cantonamentului. Deși s-a lăudat întâi că va duce echipa în Austria, apoi la Snagov, patronul fără bani din Zăvoi nu a mai asigurat echipei nicio pregătire centralizată.

3. Dorința patronului a se implica și a conduce echipa, Rufă fiind în acest sens un mic Becali. Recent, Rufă a avut tupeul să îi ceară antrenorului să nu îi mai bage pe Vasile și I. Popescu, pentru că aceștia nu doresc să își prelungească contractele în suma oferită de el.

4. Fostul tehnician, Laurențiu Tudor s-a plâns mereu că, în ciuda prieteniei la cataramă cu Cătălin Rufă, patronul nu îl bagă în seamă în privința transferurilor. Atunci, Rufă a reușit performanța incredibilă de a arunca pe geam banii proveniți din transferului lui Brănescu la Juventus. Deși doar cu această sumă, un club condus cu cap s-ar fi luptat la promovare, CSM s-a salvat cu greu, doar după venirea lui Artimon. Și acum, Rufă nu l-a ascultat pe Artimon și nu i-a adus jucătorii doriți, dar a continuat să se consulte cu tehnicienii lui din București.

Articol de Adi GEORGESCU

18 Aug. 2012, 19:54 Campionat
Pe aceeași temă