EXCLUSIV: Adio, Delta! Tulcenii s-au retras din Liga a II-a

Mihai Andries 14 Aug. 2013, 12:11 Campionat
EXCLUSIV:** Adio, Delta! Tulcenii s-au retras din Liga a II-a

Ceea ce părea o glumă proastă la finalul sezonului trecut a devenit o tristă realitate de astăzi. Tulcea nu mai are echipă de fotbal în Liga a II-a, după ce Delta a depus o înștiințare la sediul FRF prin care și-a anunțat retragerea din campionat. Gravele probleme financiare ale clubului tulcean și dificultățile întâmpinate în găsirea unui investitor pentru noul sezon al Ligii a II-a.

Președintele grupării Delta Tulcea, Haralambe Meregiu a declarat pentru Liga2.ro că „atât timp cât nu mai există susținere financiară, nu ai ce face. Am încercat să găsim un investitor privat. Am avut o grămadă de discuții, am stat până în ultima clipă, dar nu s-a concretizat nimiic. În aceste condiții, membrii fondatori au hotărât retragerea echipei din campionat din lipsa susținerii financiare”

Fondat în 2005, clubul Delta Tulcea a reușit în 2007 să câștige seria I a Ligii a II-a, dar nu a promovat în primul eșalon din cauza licenței, făcând culoar pentru Ceahlăul. De atunci, gruparea din Tulcea s-a situat an de an printre fruntașe, fără a mai reuși să termine pe un loc promovabil.

Articol scris de MIhai ANDRIEȘ

Mihai Andries 14 Aug. 2013, 12:11 Campionat
Pe aceeași temă