„Eram nervos și nu am vrut să iau roșu!”

11 Nov. 2011, 13:23 Campionat

Fundașul Gloriei Buzău, Andrei Berceanu a încercat să motiveze gestul incalificabil comis la meciul cu Farul Constanța. După cum este știut la pauză în urma unui dialog mai aprins cu antrenorul Mihai Ciobanu jucătorul menționat nu a vrut să mai intre pe teren. Berceanu pune totul pe seama stării de nervozitate recunoscând însă că nu a procedat corect,

,,Am avut o discuție mai aprinsă cu domnul Ciobanu și m-au deranjat unele cuvinte. Deoarece eram nervos am zis că nu mai intru și i-am anunțat pe colegi. M-am gândit că dacă jucam în starea aceea puteam să iau cartonaș roșu și mi se reproșa că am lăsat echipa în inferioritate numerică”, a precizat Berceanu. Acesta mai susține că deocamdată nu știe ce sancțiune va primi din partea conducerii clubului însă antrenorul l-a iertat.

,,Eu am fost primul care l-am iertat deoarece nu este ușor să treci prin astfel de momente”, a punctat tehnicianul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.

Altfel, fundașul echipei din Crîng nu a ascuns faptul că din cauza situației financiare jucătorii au avut momente în care s-au gândit să iasă pe teren cu un banner.

articol scris de Adi Soare

11 Nov. 2011, 13:23 Campionat
Pe aceeași temă