Ene rămâne cu un coșmar după meciul cu UTA: „Toată viața voi visa această ratare”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Ene rămâne cu un coșmar după meciul cu UTA:**

Atacantul Coronei, Marius Ene, a devenit vedetă pe internet după ratarea incredibilă din prelungirile partidei cu UTA Arad. În minutul 90+3 al meciului cu UTA, Horia Popa a centrat de pe partea dreaptă, Dâlbea a șutat din interiorul careului, portarul Amadio a respins în lateral, mingea a ajuns la Marcăș care a trimis în fața porții de unde din doi metri Ene a trimis peste poartă! Nici acum Marius Ene nu poate explica cum de nu a reușit să înscrie.

„În cariera mea am mai ratat ocazii imense, însă ca în meciul cu UTA niciodată! Toată viața voi visa această ratare. Poate Dumnezeu nu a vrut ca Ene să înscrie la acea fază. Sunt fotbalist, îmi asum vina pentru această ratare. Îmi pare extrem de rău pentru că dacă aș fi marcat obținem un punct extrem de important în lupta pentru promovare”, a declarat „eroul” meciului cu UTA.

Cu toate că a jucat destul de puțin în turul campionatului, Ene este golgheterul echipei cu șase goluri. Atacantul este nemulțumit de faptul că este folosit extrem de puțin. „Este normal să fiu nemulțumit. În acest retur am prins doar 50 de minute în trei meciuri. Poate este vorba și de superstiție, pentru că am marcat goluri când am intrat ca rezervă”, spune Ene.

Golgheterul Coronei crede că lupta pentru promovare este departe de a se încheia. „Promovarea încă se joacă. Am înțeles că se vor lua măsuri pentru parcursul slab din acest retur în care am obținut doar un punct în trei meciuri”, a încheiat atacantul Coronei.

VEZI ratearea lui Ene din meciul cu UTA

Lupu îi bagă în ședință

Și oficialii echipei sunt nemulțumiți de parcursul dezastruos din acest retur. Președintele Coronei, Liviu Lupu, spune că va avea o ședință cu antrenorii și jucătorii pentru a afla cauzele rezultatelor slabe din primele trei etape și va lua măsurile care se impun. „Vom avea o ședință în zilele următoare și vom vedea ce măsuri vom lua. Nu vreau să i-au decizii pripite la cald. Am adus jucători cu experiență în această iarnă, echipa cred că a făcut o pregătire bună, dar rezultatele sunt mult sub așteptări. Nu pot înțelege cum în meciurile de acasă nu avem ocazii clare decât prin șuturi de la distanță. Jucătorii nu au motive să fie nemulțumiți că nu joacă pe prime. Când au venit la Corona, ei știau condițiile financiare, iar noi facem eforturi să fim cu salariile la zi. Nu renunțăm la promovare. Încă suntem în grafic, iar meciurile viitoare cu Poli Timișoara și CS Mioveni sunt extrem de importante. Apoi și contracandidatele noastre se vor întâlni în meciuri directe, astfel că se vor mai pierde puncte”, a declarat Lupu.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă