Ene: „A fost meciul și intervenția carierei mele”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 14:23 Campionat
Ene:** „A fost meciul și intervenția carierei mele

Maximiliano Laso a fost decisiv la finalizare, Cornel Ene, în defensivă cu ocazia succesului în fața celor de la ACS Poli. Fundașul de 19 ani împrumutat de la CFR Cluj a respins balonul pornit din piciorul lui Szekely pe care scria 1-1, dar a mai avut și alte intervenții bune în cele 20 de minute jucate.

„Am încercat să-mi fac treaba cât mai bine, să respect indicațiile antrenorului. Apoi, dacă Dumnezeu a dorit să fiu eu acolo și să resping acel balon, nu pot decât să mă bucur că s-a întâmplat așa. La cât de importante au fost cele trei puncte puse în joc și la câtă lume a venit să ne susțină cum au putut mai bine, trebuie să recunosc că a fost meciul carierei mele și, implicit, am avut intervenția carierei mele”, a precizat utistul.

Totodată, Ene a fost impresionat de forța teamului timișorean. „De când sunt eu la UTA, nu am mai întâlnit o echipă atât de bună. Dar, cu atât mai mare este meritul nostru că am învins o astfel de formație”, a adăugat fundașul, care, în ciuda evoluției bune de vineri seara, nu se simte titular de acum înainte. „Am avut ceva probleme de sănătate în această iarnă, era normal să pierd echipa. Nici după această partidă nu mă aștept să intru automat în prima echipă, mai am mult de muncit și de demonstrat”, afirmă Cornel Ene.

În final, „textilistul” a fost întrebat dacă i-ar surâde ideea de a deveni coleg cu Adrian Mutu, așa cum spunea Adrian Marțian că s-ar putea întâmpla în viitor. „Vă dați seama că ar fi o onoare pentru mine. Acum, cu sau fără Mutu și prima de joc pe care ne-a promis-o, noi trebuie să luptăm până la capăt pentru promovare”, a încheiat Ene.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă