Emil Săndoi se gândește să-și ducă jucătorii la biserică. „O să trebuiască să mergem până la urmă”. Cele două revanșe pe care FC Argeș le are de luat cu Brăila

Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 18:14 Campionat
Emil Săndoi se gândește să-și ducă jucătorii la biserică.

Învinsă surprinzător miercuri, pe teren propriu, de Foresta Suceava, scor 0-2, de o echipă aflată pe loc retrogradabil, FC Argeș are șansa, duminică, de la ora 13:00, să își spele imaginea în fața Daciei Unirea Brăila. Meciul cu ultima clasată dintre cluburile active din Liga 2 are loc tot în Trivale, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Mai mult, alb-violeții au de luat o revanță în fața Brăilei și după partida tur, în care au pierdut cu 1-3.

Misiunea piteștenilor nu se anunță deloc una ușoară, având în vedere că adversarul se află în zona retrogradării și va face tot posibilul pentru a ieși din zona nisipurilor mișcătoare.

Emil Săndoi, antrenorul echipei piteștene, nu mai concepe un nou pas greșit al elevilor săi. Ar fi al treilea în cinci meciuri jucate în 2018, după ce până acum au înregistrat două victorii și două înfrângeri.

„Fiecare adversar va încerca să-și vândă cât mai scump pielea. Brăila este într-o zonă a nisipurilor mișcătoare și trebuie să fim foarte atenți. Vom aborda acest meci doar la victorie. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, vrem să câștigăm. Sper să și reușim să luăm cele trei puncte puse în joc. Cu Foresta am avut un ghinion teribil. Nu știu dacă am văzut în toată cariera mea o echipă care să fie sufocată permanent de adversar și să câștige acel meci. Noi am reușit să ne creăm zeci de ocazii, dar nu am dat gol. Sunt convins că dacă am fi reușit să înscriem măcar o dată, cred că am fi reușit să refacem diferența. Per total, așa ca spectacol și ca respectare de sarcini, sunt mulțumit, exceptând greșelile pe care le-am făcut și lipsa de inspirație la finalizare. Am făcut foarte puține greșeli pe faza defensivă, dar ne-au costat. Am urmărit Brăila într-o partidă la Ripensia Timișoara. Chiar dacă au pierdut cu 2-1 au făcut un joc destul de bun. Meciul se putea încheia cu orice rezultat. Am văzut că este o echipă care pasează destul de bine, o echipă care are și arta contraatacului. Sper din suflet să nu mai avem ghinionul pe care l-am avut cu Suceava. O să trebuiască să mergem la biserică până la urmă. Nici nu știu ce trebuie să mai facem”, a spus Emil Săndoi, citat de fotbalclubarges.ro.

Înaintea etapei a 27-a, FC Argeș se află pe locul 6, cu 43 de punct, în timp ce Dacia Uniea Brăila se situează pe locul 19, cu 22 de puncte.

Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 18:14 Campionat
Pe aceeași temă