Elek, gol cu dedicație

Mihai Andries 06 Apr. 2014, 20:29 Campionat
Elek,** gol cu dedicație

Atacantul Unirii Tărlungeni, Robert Elek, a marcat încă din minutul doi pentru echipa sa, în disputa cu SC Bacău, dar golul fostului prim divizionar de la Oțelul nu a fost îndeajuns pentru ca echipa sa să învingă și să intre în locurile de play-off.

În derbyul pentru locul 6, cu două runde înainte de final, Unirea și SC Bacău au făcut 1-1, un rezultat conform cu ceea ce s-a văzut pe teren, unde moldovenii au egalat în min. 78, prin ex-astristul Claudiu Tudor, din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost însă contestată de gazde, faultul lui Iaru la Miron, fiind, posibil, în afara careului. Colțescu, foarte aproape de fază, a fost cel care „a văzut cel mai bine”.

Revenind la Elek, acesta a dedicat reușita sa lui Adrian Teodorescu. „Mă bucur că am marcat, dar cred eu că nu suntem lăsați să ajungem pe loc de play-off, din anumite cauze. Asta e, mai avem două etape de luptat. Dedic golul celui care m-a dus în liga I, la Oțelul, Adrian Teodorescu – un om care a trecut prin perioade grele în ultima perioadă” a declarat atacantul Unirii după meci.

UNIREA TÂRLUNGENI – SC BACĂ‚U 1-1 (1-0) Elek ”2 / Cl. Tudor ”78 – pen.

Unirea: Stamatin – Brujan (cpt.), I. Șerban, Tatarciuc, Iaru – S. Marin, N. Cristea (Antoche ”10), Neculai, Dumbravă (Marcăș ”59) – L. Nicolae (Frîncu ”77), Elek
Antrenor: Laszlo Balint

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioaie, Lozneanu, Burcă, Sascău – Taban, Cl. Tudor – Căinari (Miron ”64), B. Rusu, Hurdubei (cpt.) – B. Ungureanu (Husein ”28)
Antrenor: Viorel Tănase

Stadion: Unirea (Târlungeni); Spectatori: 350; Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); Asistenți: Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Ionel Valentin Dumitru (Gherghița); Jucătorul meciului: Claudiu Tudor

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 06 Apr. 2014, 20:29 Campionat
Pe aceeași temă